gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

21.05.2012 Benefiční koncert skupiny Spirituál kvintet (Kateřina Pulkrábková)    PDF Tisk Email
PR
Zveme vás na benefiční koncert skupiny Spirituál kvintet, který proběhne v neděli 27. 5. 2012 od 15 hodin v kostele Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí v Praze. Výtěžek bude použit na vybavení a rozvoj rodinných školek a škol Parentes.
Skupina Spirituál kvintet svým koncertem podpoří v Čechách ojedinělý projekt rodinného vzdělávání, který realizuje občanské sdružení Parentes.
Spirituál kvintet na festivalu Zahrada 2010
Spirituál kvintet na festivalu Zahrada 2010
foto: Školník
Sdružení založili rodiče z Prahy a okolí, kteří hledali pro své děti vzdělání zaměřené nejen na kvalitní zprostředkování učiva, ale i na všestranný rozvoj osobnosti dětí a jejich vedení k hodnotám, a také na aktivní spolupráci školy s rodinami. V současné době provozuje sdružení dvě mateřské školky a letos otevřelo také základní školu. Celý projekt je koncipován jako neziskový.
Benefiční koncert Spirituálů se uskuteční poslední květnovou neděli (27. května) odpoledne od 15 hodin v kostele Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí v Praze. Výtěžek koncertu bude použit na vybavení a rozvoj školek a škol, především na pořízení náročných výukových pomůcek pro další školní rok.
Vstupenky na koncert je možné rezervovat na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstupenky lze zakoupit za běžnou cenu 250 Kč, nebo je možné koupit i tzv. sponzorský lístek v ceně 500 Kč, či 1.000 Kč a zvýšit tak benefiční efekt koncertu.  
Podrobnější informace o koncertu i veškeré podrobnosti o činnosti sdružení Parentes, zejména o školkách a škole, kterou sdružení provozuje, najdete na www.parentes.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Nové dvojalbum Hradišťan & Spirituál kvintet & Dagmar Pecková (Indies Scope)

» Ozvěny festivalu Zahrada (Michal Jupp Konečný)

» 21. Folkový kvítek rokvete 12. května (FOLKtime.cz)

» Pernštejská Fortuna poprvé.... (Pavla Hartmanová)

» 1. ročník Trampských Pikovic (Miloš Keller)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib