gototop
03.06.2014 Počtvrté aneb FolKaliště 2014 (6. - 7. 6. 2014) (Pavel Novák)    Tisk
PR

Říká se, že čtvrtý ročník, to už začíná být tradice. Je pravda, že některé postupy už začínají být zažité, ale ta předstartovní nervozita je stejná poprvé jako po sté. Ale stejně jako poprvé nás žene dopředu nadšení a snaha uspořádat pro Vás příjemný festival v nádherném prostředí a vytvořit tak prostor k setkání s Vámi, kdo tuhle muziku milují.

Dvoudenní folkový festival se tedy bude konat i letos v malebném prostředí Chalupy na Bělici ve Slunečném údolí asi kilometr za obcí Kaliště u Humpolce ve dnech 6. - 7. 6. 2014.

FolkKaliště
FolkKaliště

Pro ty, kteří už u nás byli v uplynulých třech letech, je popisování krásného, lesního prostření Českomoravské vysočiny jako nošení dříví do lesa. A už se mi během roku stává, že potkávám některé z Vás, kteří už se ptají, co nového jsme připravili pro letošní ročník a že se hodně těší. Nás naopak těší, že se vracíte a přivedete mezi nás i další kamarády. Pro ty, co stále váhají nebo ještě nemají na tento červnový víkend program, nabízíme nevšední hudební a kulturní zážitek v přírodě ve společnosti příjemných a milých lidiček plný krásné muziky a večerního zpívání, s bohatým zajištěním konzumace chutného a levného jídla a dobrého piva. Nečekejte megalomanskou akci plnou restriktivních zákazů, omezení a zamračených bodyguardů. Naopak se můžete těšit na příjemnou, ve skrze rodinnou atmosféru této akce. Bližší informace k festivalu najdete na www.folkaliste.cz, včetně popisu přístupové cesty do našeho lesního údolí.

I letos Vám zahrají známé hudební hvězdy, ale taky mladé a začínající kapely.

V pátek 6. 6. Vám postupně od 18:00 zahrají kapely Švédova trojka, Disneyband, Pavlína Jíšová a přátelé, Sem Tam, Vojta Kiďák Tomáško a Žalman a spol.

V sobotu 7. 6. začíná program ve 14:00 vystoupením slovenského písničkáře Petera Janků, následovat budou Žamboši, Lážo Plážo, 4zdi, Jen Tak Tak, Devítka, Klíč, Kofe a Vlna, Stráníci a skupina Hop Trop.

Po obou večerních programech budou následovat sejšny u ohně pod dřevěným barevným totemem do časných ranních hodin.

Za všechny pořadatele Vás srdečně zvu, přijeďte s námi pobýt a zažít krásný víkend plný hudby.


Sdílet na...
Kam dál?

» Dluhy 2020 – sólisté (Miloš Keller)

» Honza Brož a Devítka: Štístko velmi šťavnaté, slivovicí polité (Tomáš Hrubý)

» Z Kalendáře koncertů vybíráme... ()

» Tak jsme se sešli… (Tomáš Pohl)

» Devítka přináší řadu perel. Zní hodně folkrockově, ale nepřekvapí (Tomáš Hrubý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib