gototop
20.01.2015 5. HN Jam již tuto sobotu v Pitkovicících! (Hluboké Nedorozumění)    Tisk
PR
Zveme vás na 5. HN Jam, který se uskuteční již tuto sobotu 24. 1. od 18:30 v Praze – Pitkovicích. Tradičním hostem lednových koncertů našeho Hlubokého nedorozumění jsou Stráníci, kteří vždy dokáží z pódia rozdávat svými písněmi dobrou náladu. Vůbec jsme se rozhodli na koncertní rozjezd zvolit jako téma klídek a pohodu. Tomu odpovídá už podle názvu i druhý host, kterým je pražská bluegrassová skupina Veget. Mimoto jsou Stráníci známí tím, že sebou do Pitkovic přiváží i další výborné muzikanty, a tak se můžete těšit také na Petra Rímského a Otu Maňáka. Předpokládáme, že po skončení koncertní části večera vypukne také tradiční jam session. Vstupné je dobrovolné.
5hnjam-plakat
5hnjam-plakat
V Pitkovické hospodě jsme již dříve pořádali Pitkovický Folk, ale na podzim 2013 došlo k přesunu akce na Břevnov a s tím i ke změně názvu na HN Jam. Na novém místě jsme ale nebyli příliš spokojeni, a tak jsme se do Pitkovic loni v listopadu vrátili. A byl to povedený návrat. Sál se naplnil po okraj, mistr zvukař Honza Šafařík se postaral o perfektní zvuk, kapely o výbornou muziku a atmosféru a závěrečný jam session byl povedenou tečkou večera (vlastně už skoro rána). Přijďte se v sobotu za námi podívat, věříme že vysoko nasazenou laťku udržíme.
Do Pitkovic se dostanete po 7-8 minutách jízdy autobusem 232 od metra C – Háje nebo z nádraží Uhříněves (zastávka Hříbková). Adresa Pitkovické hospody je Žampionová 25. Zpět se dostanete bez problémů i po půlnoci noční linkou 506.
Chcete-li dát vědět o akci i svým známým, budeme rádi. Můžete k tomu použít i odkaz na Facebook .
V sobotu 24. ledna se na vás v pražské Pitkovické hospodě těší Hluboké nedorozumění a všichni jeho hosté
 
 
 

Sdílet na...
Kam dál?

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

» Folková tChýně nabídla muziku i divadlo (Jiří Esser)

» Setkání v Herálci obrazem... (Jiří Esser)

» 13. Vírský sumec a 20. Mikulášský trampský bál T.O Falešná karta (Falešná karta)

» Dvoreček plný trampské romantiky podruhé (Cimbura)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib