gototop
24.11.2017 Xindl X oslaví 10 let na scéně a čeká ho mimořádně nadupaný rok 2018 (Zdena Selingerová)    Tisk
PR

Během oslav seznámí fanoušky se svými SEXY EXITY a vezme je na zatím nejrozsáhlejší koncertní turné!

Příští rok to bude přesně 10 let, co Xindl X, nezaměnitelná osobnost, písničkář, skvělý textař a skladatel, začal čeřit vody české hudební scény. Za tu dobu má na svém kontě pěknou řádku úspěšných hitů jako Anděl, Láska v housce, Chemie, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi aj.

Předtím, než se naplno rozjedou oslavy desetiletého výročí, rozloučí se Xindl X se stávajícím rokem a albem Kvadratura záchranného kruhu živým klipem Světlo na konci tunelu, který byl natočený během letních festivalů.

"Tento rok byl pro mě zatím nejlepší v mé kariéře a zároveň to byl rok zlomový. Od léta mám novou kapelu, momentálně nahráváme nové písničky a už se nemůžeme dočkat, až je fanouškům představíme na koncertech" dodává Xindl X.

V roce 2018 obdaruje Xindl X své fanoušky hned třikrát.

SEXY EXITY TOUR 2018
SEXY EXITY TOUR 2018
Prvně se tak stane v lednu, kdy představí nový singl Věčně nevěrná. Jedná se o titulní skladbu k filmu Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara, jehož premiéra by měla proběhnout v únoru příštího roku.

Podruhé během října, kdy uvede na trh nové album SEXY EXITY, ze kterého na jaře vypustí nový singl a klip a konečně potřetí v listopadu, kdy odstartuje své nejrozsáhlejší SEXY EXITY TOUR 2018, které čítá 13 zastávek v 11 městech.

Během turné se představí např. v Brně, Ostravě, Oloumouci, Karlových Varech, Českých Budějovicíh a tři večery po sobě v pražském Lucerna music baru.

Předprodej vstupenek bude zahájen již ve středu 22.11.2017 od 10:00 hod v síti Ticketstream a v lokálních předprodejích.
Více info na www.xindlx.cz nebo na www.facebook.com/xindlxofficial


Sdílet na...
Kam dál?

» Xindl X: Narozeninová oslava XL! (FOLKtime.cz)

» Xindl, Radůza (Miloš Keller)

» Dysgrafik fik fik v Akropoli (Džexna)

» 22. Folkový kvítek se blíží (Jiří Hopp)

» Druhá soutěž o dvě vstupenky na Xindla X (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib