gototop
06.03.2018 Přesvědčte se, jak Pětník a Lážo Plážo válí! (Karel Vidimský - Cimbura)    Tisk
PR
Četli jste článek Pětník v recenzi rockové legendy? Dost zajímavé čtení, zejména pro toho, kdo na koncertu v Mníšku nebyl. Pětník je tam chválen, až čtenář může zapochybovat, zda ten pan Smrčka nepřehání. Ale to se dá snadno ověřit! Ve čtvrtek 8. března bude mít Pětník v pražském klubu Válec od 20 hodin koncert. A přijďte i vy, kteří nepotřebujete na to, abyste věděli, že je Pětník dobrá kapela, číst žádné články. Vy si na své přijdete docela určitě. V tom koncertu vám totiž Pětník zazpívá, vedle osvědčených starších písní, i kolekci novinek, které v posledních měsících kapelník Honza Hučín zaranžoval a s kapelou nastudoval jako čtyřhlasé acapellovky.
Lážo Plážo
Lážo Plážo
foto z Bz profilu skupiny
Na své si přijdete i s hostem koncertu, kterým bude skupina Lážo Plážo z Lysé nad Labem, kapela která měla od r. 2016 snad víc personálních změn než Česká filharmonie od začátku století! Odešla většina zakladatelů i mnozí, kteří přišli později. Od založení v r. 2005 v kapele zůstali jen kapelník Tomáš Bříza Březina (kytara, zpěv, flétny, autor většiny repertoáru) a Tomáš Terry Vydra (perkuse, zpěv a kytara). V současnou sestavu je doplnili baskytarista Petr Křišťál v r. 2016 a flétnistka Lada Zumrová, která se v r. 2017 do kapely vrátila po trojité mateřské. Téhož roku přibyla i mladičká zpěvačka Klára Melčáková. Ta navíc velmi dobře hraje na kytaru, na ukulele a na djembe. Mezi ostatními, o generaci staršími Lážáky se jí líbí a muzice to jde k duhu! Lážo Plážo, za léta co ho znám, nikdy nehrálo tak dobře jako dnes...
Pětník
Pětník
foto: Rejka Balcarová
Protože na tomto koncertě jste natěšeně očekáváni, bude dobré napsat pro neznalé stručné vysvětlení, jak se do ne zcela známého a drobátko stínadelsky ukrytého klubu Válec dostat: Od stanice Vinohradská tržnice (tram 11 a 13) na Vinohradské třídě projděte Třebízského ulicí k Riegrovým sadům a na nároží, u Restaurace U Bohouše, přejděte na příjezdovku k budově Sokola Královské Vinohrady na okraji sadů. Na odlehlejším konci budovy jsou vrata s brankou do velmi industriálně vyhlížejícího dvora za budovou a po jeho levé straně, za polovinou délky, podle poutače Pivovaru Svijany nad vchodem, najdete klub. Vstupte, budete vítáni!
 
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Šantré + Pětník v Ryběnaruby - 27.2.2012 (Dušan Vainer)

» Trasa MHD vede k Pětníku 2011 (Tomáš Pohl)

» Vánoční Šantré s Pětníkem již tento pátek (Šantré)

» Pětník 2011: dlouho připravované druhé album konečně na světě (FOLKtime.cz)

» Projděte se 2. Folkovou pasáží již tento víkend (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib