gototop
24.10.2018 Benefiční koncert na podporu dětí s mentálním postižením a jejich rodičů (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
13. prosince 2018 v pražském KD Mlejn
Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením, z.s. (SPMP ČR) každoročně pořádá prostřednictvím více než třiceti pobočných spolků pět desítek rehabilitačních pobytů, kterých se zúčastní přes 900 osob. Nejinak tomu bude i v roce 2019. Pobyty probíhají od ledna do prosince. Zimní pobyty často dávají účastníkům, dětem a dospělým lidem s mentálním postižením a jejich blízkým, možnost vyzkoušet si lyžování nebo naopak využívat vnitřní sportovní či relaxační zázemí navštívených zařízení. V teplejších měsících mohou absolvovat hippoterapii a při procházkách poznávat okolní krajinu nebo navštěvovat pamětihodnosti v blízkosti místa pobytu. V posledních letech jsou stále oblíbenější wellness procedury nabízené mnoha rekreačními objekty.
Muzikou k dětem 2018
Muzikou k dětem 2018
Většina pobytů se tradičně uskuteční v době dovolených během letních prázdnin. Délka pobytů se pohybuje v rozmezí od víkendových výjezdů po dvoutýdenní zotavovací akce, nejčastěji bývají pořádány týdenní pobyty. Mnoho organizátorů pobytů má dlouhodobou dobrou spolupráci s ubytovateli, kteří ochotně vycházejí vstříc potřebám hostů s mentálním a kombinovaným postižením a zároveň nabízejí i dalším pobočným spolkům SPMP ČR možnost využívat jejich služby za zvýhodněnou cenu.
Tyto rehabilitační pobyty jsou pro řadu lidí s mentálním postižením i pro jejich rodiny často jednou z mála příležitostí k odpočinku a vytváření nových kontaktů, pro rodiče také k nabírání sil pro další náročnou péči.
Díky podpoře a pomoci dárců bude společnost moci lidem s mentálním postižením a jejich rodinám poskytnout pestrý program rehabilitačního pobytu za dostupnou cenu.
Jak můžete pomoci?

1. Přijďte na kocert!
Benefiční koncert se koná 13. prosince 2018 od 19:00 hodin v KD Mlejn v pražských Stodůlkách.
Na koncertě vystoupí Jaroslav Samson Lenk, Míša Leicht a skupina Bluegate.
Zakoupením vstupenky v hodnotě 300 Kč přispějete celou částkou na pomoc dětem s mentálním postižením.

2. Nemůžete přijít na koncert?
- Zašlete libovolnou částku na sbírkový účet: Číslo účtu: 2901226604/2010, IBAN: CZ0720100000002901226604, BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
- nebo využijte dárcovské výzvy na adrese: https://www.darujme.cz/projekt/1200471#informace

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib