gototop
08.01.2021 Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2021 (Jarda Hnízdil)    Tisk
PR
Vstupujeme do 5. ročníku Večerů S koncerty v Divadle U Kapličky 2021 s milou podporou Luboše Hrdličky, patrona ročníku. Jarní program hudební série Večery S je připravený. Je připravený, přestože vyhlídky pro pořádání koncertů jsou bledé, takové covidové… Pravděpodobně už pro lednový koncert 2021, pro který jsme rovnou připravili náhradní termín v květnu.
Večery S - jaro 2021
Večery S - jaro 2021
Pokud bychom účinkující z dalších koncertů museli požádat o jejich vystoupení na podzim 2021, zapište si, prosím, připravované termíny: 24. září, 22. října, 12. listopadu, 17. prosince
Vyčkáváme na mnohé, proto předprodej zatím ještě není zavedený. Bude opět na portálu CBsystem a v prodejně hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice. O předprodeji vás budeme informovat, stejně tak o všech účinkujících. S některými z nich připravujeme také televizní rozhovory i jejich živá vystoupení. Mnohé bude k dispozici na portálech YouTube a Facebook. Ceny v předprodeji budou vždy 160,- Kč, v den konání koncertu přímo v Divadle U Kapličky 200,- Kč. Pro zájemce o výhodnější abonentní vstupenku: Obraťte se, prosím, přímo na emailovou adresu nested2zavináčvolny.cz.
Také už se u vás projevují abstinenční příznaky po potřebě živé muziky?
Za Večery S na viděnou!
Jarda Hnízdil, Zdeněk Zajíček, Spolektiv

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib