gototop
03.07.2020 Folkový Pluháč pozvánka se soutěží o vstupenky (Pavel Černý)    Tisk
Soutěže
"Možná je to šílenství nebo masochismus. Ale spojuje nás v mnohém ohledu společný názor.Máme rádi muziku,chvíle sounáležitosti a porozumění,víme,že nám nic samo nespadne do klína." To je část úvodního slova z webu festivalu od hlavního hybatele hudební akce Folkový Pluháč Pavla Jarčevského.
Ač koronavirová doba přinesla zpočátku to, oč nikdo moc nestál, tj.zemi bez živé muziky, přesto i díky již uvolněnějšímu času došlo k rozhodnutí 2. ročník festivalu dne 25. července 2020 uspořádat. Klidné prostředí Penzionu U zámku přinese opět spoustu pohodové muziky.
Na malé scéně zámečku vystoupí od 13h Lubomír Hrdlička, Blondýna a Jiří Smrž s Benem Lovettem. Od 16h na Velké scéně v areálu penzionu zahrají Flow Track, Ve čtvrtek v pět, Spolektiv, Epydemye a Pavlína Jíšová s Bababandem.
Folkový Pluháč 2020
Folkový Pluháč 2020
Toliko k hudební potravě. O Homemade POV Face Fucktu, co prochází žaludkem, bude též skvěle postaráno díky lidem z již zmíněného penzionu.
A kde to všechno vlastně hledat? Místo se jmenuje Pluhův Žďár nedaleko Jindřichova Hradce. Nejbližší vlaková zastávka jest Kardašova Řečice. Podrobné informace jsou k dohledání na www.folkovypluhac.cz.
Na závěr pozvánky ještě jedna slova z webového úvodníku od majitele Penzionu U zámku Radima Beneše: "Aby bylo dobře především na duši."
Tak přijďte či přijeďte.
-------------------------------------------------------------
Kdo by chtěl získat na tento festival volnou vstupenku, nechť se zúčastní naší soutěže. Odměněni jednou vstupenkou budou 3 z vás, kteří správnou odpověď zašlou do pondělní půlnoci (6. července) na e-mailovou adresu soutezzavináčfolktime.cz. Do předmětu napište Soutěž. Po svátečním prodlouženém víkendu v úterý 7. července zveřejníme správnou odpověď a jména výherců. Zde je soutěžní otázka:
Kdo z účinkujících natočil demosnímek Až?
(Pokud nevíte, napovíme, že odpověď najdete na stránkách www.folkovypluhac.cz.)

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Džexna   |Manager |07.07.2020 08:09:44
Flow Track.
Správná odpověď přišla jedna, její autorkou a výherkyní je Jana Bílíková. Od pořadatele získává dvě vstupenky.
Vy ostatní, pokud jste soutěž nestihli, přijeďte i tak, program i prostředí stojí za to!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib