gototop
26.01.2024 Brána do konkurzu na Zahradu písničkářů 2024 je otevřena! (Pavel Strakoš)    Tisk
Konkurzy
Dobrý den, již potřetí televize Noe hledá nové tváře české a slovenské folku. A když je pak najde, chce jim pomoci dát o sobě vědět. Pokud s touto myšlenkou souzníte, rád bych vás tímto poprosil o pomoc s jejím šířením ve vašem mediálním prostoru.
Motto:
„Jak ubozí jsou ti lidé, kteří nikdy nezpívají, a zemřou se vší svou hudbou v sobě.“ Victor Hugo
Zahrada písničkářů
Zahrada písničkářů
S novým rokem přichází i nová výzva pro všechny písničkáře a písničkářská dua! Televize Noe otevírá bránu nového konkurzu na festival Zahrada písničkářů 2024.
Co je pro přihlášení třeba udělat? Je to jednoduché - stačí poslat na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript své 3 autorské písně + texty a to nejpozději do 31. března 2024.
Technická kvalita nahrávky není až tak rozhodující. Své písně můžete nahrát i na nějaký lepší chytrý telefon. Porota vybere do nesoutěžního finále, které se bude konat v Ostravě na 7. září 2024, 6 finalistů. Jejich vystoupení natočíme, uděláme s nimi rozhovor a to vše pak budeme vysílat v televizi Noe. Záznam vystoupení je pak zdarma k dispozici účinkujícím.
POZOR! Stále platí, že se má jednat o výhradně autorskou tvorbu v češtině popř. slovenštině. Konkurzu se nemohou zúčastnit finalisté loňské a předloňské Zahrady písničkářů.
Aktuální informace sledujte na www.zahradapisnickaru.cz
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib