gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

26.01.2024 Brána do konkurzu na Zahradu písničkářů 2024 je otevřena! (Pavel Strakoš)    PDF Tisk Email
Konkurzy
Dobrý den, již potřetí televize Noe hledá nové tváře české a slovenské folku. A když je pak najde, chce jim pomoci dát o sobě vědět. Pokud s touto myšlenkou souzníte, rád bych vás tímto poprosil o pomoc s jejím šířením ve vašem mediálním prostoru.
Motto:
„Jak ubozí jsou ti lidé, kteří nikdy nezpívají, a zemřou se vší svou hudbou v sobě.“ Victor Hugo
Zahrada písničkářů
Zahrada písničkářů
S novým rokem přichází i nová výzva pro všechny písničkáře a písničkářská dua! Televize Noe otevírá bránu nového konkurzu na festival Zahrada písničkářů 2024.
Co je pro přihlášení třeba udělat? Je to jednoduché - stačí poslat na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript své 3 autorské písně + texty a to nejpozději do 31. března 2024.
Technická kvalita nahrávky není až tak rozhodující. Své písně můžete nahrát i na nějaký lepší chytrý telefon. Porota vybere do nesoutěžního finále, které se bude konat v Ostravě na 7. září 2024, 6 finalistů. Jejich vystoupení natočíme, uděláme s nimi rozhovor a to vše pak budeme vysílat v televizi Noe. Záznam vystoupení je pak zdarma k dispozici účinkujícím.
POZOR! Stále platí, že se má jednat o výhradně autorskou tvorbu v češtině popř. slovenštině. Konkurzu se nemohou zúčastnit finalisté loňské a předloňské Zahrady písničkářů.
Aktuální informace sledujte na www.zahradapisnickaru.cz
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib