gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

20.09.2023 Odstartujte kariéru na Slunovratu (Václav Müller)    PDF Tisk Email
Konkurzy
Začal konkurz na WELCOME STAGE 2024
Specialita festivalu Slunovrat a zároveň velká šance pro méně známé nebo začínající skupiny či písničkáře. To je WELCOME STAGE festivalu Slunovrat, která přináší deseti vybraným interpretům možnost se prezentovat na prestižní akci a možná tím zahájit nebo posunout svou kariéru.  Dosud neobjevení talenti všech hudebních žánrů mají možnost se až do konce roku přihlásit do právě vyhlášeného konkurzu.
My3.avi na Welcome stage 2023
My3.avi na Welcome stage 2023
WELCOME STAGE už dávno není okrajovou scénou Slunovratu, o účast stále častěji usilují vedle neznámých jmen i profesionální a již zavedení hudebníci nejen z České republiky, ale také z Polska, Slovenska, Ukrajiny, Běloruska, Rakouska a dalších zemí. Kromě toho, že se letos na červnovém Slunovratu těšila scéna v neplacené zóně festivalu uprostřed sadů Svobody v Opavě velkému zájmu diváků, následně všechny interprety postupně prezentuje v Radiu Proglas a dalších médiích hudební redaktor Proglasu Milan Tesař. Ten také z několika stovek každoročně přihlášených interpretů vybírá devět vítězných jmen, desátá divoká karta je výsadou šéfa WELCOME STAGE z řad organizátorů Slunovratu.
Polská skupina MØW vybraná z loňského konkurzu na Václav stage Slunovratu 2023
Polská skupina MØW vybraná z loňského konkurzu na Václav stage Slunovratu 2023
Jako bonus pak vždy jeden z vybraných účinkujících následující rok vystoupí také na jedné z hlavních scén festivalu Slunovrat 2025. Velkým přínosem pro muzikanty účinkující na této scéně je ale také to, že mohou získat další možnosti koncertů, neboť festival navštěvují také četní dramaturgové a hudební publicisté.
Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím vyplněného přihlašovacího formuláře na stránkách festivalu festivalslunovrat.cz, který odešlou na e-mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vybraní interpreti budou známi nejpozději do konce ledna 2024, kdy budou vyhlášeny výsledky konkurzu. „Cesta ke kariéře začíná na WELCOME STAGE Slunovratu, tak neváhejte! Těšíme se na vaše přihlášky a přejeme hodně štěstí,“ vzkazují pořadatelé.
Festival Slunovrat 2024
Opava, 20. – 22. 6. 2024
www.festivalslunovrat.cz

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib