gototop
04.10.2011 2. základní kolo Notování bude již tento čtvrtek! (Rada Notování)    Tisk
PR
Podruhé ve svém devátém ročníku se s pozvánkou na svůj soutěžní večer hlásí Notování, ale po více než roce poprvé vás nezve do Music City, nýbrž do prostor čerstvě zrekonstruovaného a výrazně vylepšeného klubu Kocour v Divadle GONG. Hrát se zde bude výjimečně, pouze 2. a 3. základní kolo, v prosinci se vrátíme na svou domovskou scénu. A koho že v Notování 6. října 2011 uvidíte a uslyšíte?
V soutěžní části programu se můžete těšit na formace Druga z Prahy, Gloriet z Pardubic, Trativod z Mělníka, Quaoar z Prahy a Pavel Petran a kapela z Prahy. Šestým soutěžícím měla být skupina Netřísk z Chodova u Karlových Varů, která se dostala dílčí přestavbou souboru a jiným překážkám do situace, kdy musela svoji účast odříci. Jako náhradník místo ní nastupuje Pája Junek & Girls z Prahy.
Hostem večera, ve druhé části večera, bude renesanční osobnost pražské kultury, malíř, knižní výtvarník a ilustrátor, spisovatel, hudebník, skladatel a textař, cyklista a chovatel morčat, pan Jaromír František Palme. Je to nenápadný drobný muž s plnovousem, kterého můžete na ulici bez povšimnutí minout, i když ho třeba znáte a potkáváte několik let. Psychedelicpunkfolkrockovým démonem známým pod jménem Fumas se stává, teprve když se před vstupem na scénu převleče do atraktivního trička a na hlavu uváže jeden ze své sbírky olbřímích šátků, uchopí kytaru a začne zpívat a hrát své písně. Pro představu, jaká neobvyklost vás tentokrát v Notování čeká, si zde můžete pustit klip jeho domovské kapely Původní Bureš, ale přesně ono to nebude. V Notování totiž Fumas vystoupí jako sólový písničkář.
Po Fumasově vystoupení následuje vyhlášení výsledků večera a tím program skončí! Přímo před Divadlem Gong, na stejnojmenné tramvajové zastávce můžete nasednout na 15 nebo 19 a odjet směrem, kterým vás srdce potáhne. Milovníci večerních procházek mají také možnost projít se zhruba 300 metrů ke stanici metra B Českomoravská a z ní se rychlou podzemní dráhou dostat téměř kamkoliv, kam budou potřebovat! Návštěva klubu Kocour na Sokolovské třídě č. 191 v Praze 9 ve čtvrtek 6. října 2011 bude prostě a jednoduše atraktivní záležitostí, o kterou se nemůžete v žádném případě připravit! Těšíme na vás!

Sdílet na...
Kam dál?

» Notování minule (5. 4. 2018) a příště (3. 5. 2018) (Karel Vidimský - Cimbura)

» Třetí semifinále Notování (Miloš Keller)

» Notování 5. prosince 2013 a taky před měsícem (Rada Notování)

» Jaké byly některé festivaly aneb dlouhý pohled zpět - 2.část (Tomáš Hrubý)

» Výsledky 1. základního kola IX. ročníku Notování (Rada Notování)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib