gototop
12.01.2018 Soutěž o CD s pozvánkou na pražský koncert Mrakoplaše (Džexna)    Tisk
Soutěže
Skupina Mrakoplaš, která nedávno vydala dobře hodnocené album Hlídač, připravuje speciální koncert, který proběhne 26. ledna 2018 od 19:30 v pražském KD Mlejn.
Mrakoplaš na tomto koncertu představí program pro sezónu 2018, v němž zazní nové písně, které budou doplněny jedinečným pódiovým ztvárněním. Zároveň zahraje se dvěma hosty, kteří obohatí dramaturgii večera. V jednadvacetileté historii skupiny je to teprve podruhé, kdy bude tento výhradně pánský band spolupracovat se ženami. Skupina nastudovala několik písní s osobitou zpěvačkou a herečkou Evou Hacurovou (Divadlo v Dlouhé) a také s vynikající Janou Nohavovou, kterou si posluchači budou jistě pamatovat z oblíbené kapely Minehava.
Křest nového programu a videoklipu
Křest nového programu a videoklipu
Součástí tohoto večera bude i křest videoklipu Návod k použití, který skupina natáčela na podzim minulého roku, pod taktovkou režiséra Tomáše Krejčího z Wildcat Films. Toto video Mrakoplaš opatřil podtitulem „Nezapomeňme na sebe“ a věnoval jej AD centru, které se zabývá výzkumem a časnou diagnostikou Alzheimerovy nemoci.
Pod záštitou Národního ústavu duševního zdraví už totiž sedmým rokem spolupracuje s touto institucí, snaží se zviditelňovat problém s touto chorobou a přispívá každoročně konaným benefičním koncertem k podpoře jejich činnosti.
Tým AD Centra, pod vedením MUDr. Aleše Bartoše PhD, využije klip Návod k použití k oslovení veřejnosti a připomenutí, jak důležité je nezapomenout na sebe a na své vzpomínky. Dokud o sobě víme, je to jednoduché… Snažme se tedy o to, aby takový stav vydržel co nejdéle.
Vstupenky na koncert jsou v předprodeji na webu KD Mlejn, kam vás společně se skupinou Mrakoplaš srdečně zveme. U nás můžete získat CD Hlídač, pokud jako první správně odpovíte na soutěžní otázku. 
Jak se jmenuje benefiční koncert, který každoročně Mrakoplaš pořádá na podporu AD centra? 
Mrakoplaš - Hlídač
Mrakoplaš: Hlídač
Vydavatel: KasparProduction
Vydáno: 2016
Hodnocení desky: 7,60/10
Seznam písní: Jako • Hlídač • Co se ti • Déšť • Na borůvkách • Změnila ses • Otčenáš • Moje malá sestra • Návod k použití • Všechno, co jsem kdy chtěl • BONUS na CD: Domů
Co o albu napsal Miloš Keller: "Dynamická folkrocková až poprocková muzika moderního střihu. Vlastně by to měl být střední proud a byl by z krize venku." (8 bodů)
Více komentářů v hodnocení desek
Hodnotit můžete i vy, stačí se pouze zaregistrovat
 


 

Sdílet na...
Kam dál?

» V pražském Mlejně se zase mlela Porta aneb Ročník 2016 (Iva Pokorná)

» Mrakoplaš Acoustic a Lucie Redlová Na scestí (kapela Isara)

» Závěrečná zpráva o benefičním koncertu Mrakoplaš kontra Alzheimer 2019 (Martin Kalenda)

» Benefiční koncert Mrakoplaš kontra Alzheimer 2019 (Martin Kalenda)

» Mrakoplaš křtil Tichou radost (Džexna)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Mirek Týnek   |Registered |12.01.2018 15:22:00
koncert se kmenuje Mrakoplaš kontra Alzheimer
Džexna   |Manager |12.01.2018 16:23:43
Mirku, je to správně! Na mail soutezzavináčfolktime.cz napiš, komu máme výhru poslat. A blahopřejeme!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib