gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

08.11.2002 Bratri Ebenové pridávají koncert navíc! (Šimon Kotek)    PDF Tisk Email
Aktuality

Bratři Ebenové absolvovali úspěšné turné se 4 zastávkami a pokřtí v Praze v neděli 10.11. své nové album `Já na tom dělám'. Pro velký zájem přidali koncert navíc.

Bratři Ebenové vydali v září dlouho očekávanou desku "Já na tom dělám". Sousloví "dlouho očekávanou" zde opravdu platí dvojnásob. Příznivci hudby Bratrů Ebenů si totiž na něj museli počkat dlouhých 7 let.

Ještě delších 12 let si museli počkat ti, kteří ji chtěli slyšet živě. Bratři Ebenové se rozhodli právě při příležitosti vydání alba uspořádat krátké turné čítající 5 koncertů, včetně křtu desky. 4 velmi úspěšné koncerty v Brně, Plzni, Olomouci a Lelekovicích jsou již za námi. Nyní nás čeká křest alba v neděli 10.11.2002 v Divadle Na Fidlovačce v Praze. Na křtu vystoupí jako hosté Jiří Schmitzer a Jiří Bartoška, kteří hostovali i na albu. Desku pokřtí hudební kritik Jiří Černý.

Křest byl však velmi brzy vyprodán a vzhledem k velkému a neutuchajícímu zájmu se Kryštof, Marek a David Ebenové rozhodli přidat ještě koncert navíc, který proběhne v pondělí 11.11.2002 v Kulturním Domě EDEN (U Slávie 1, Praha 10 - Vršovice). Koncert je také již téměř vyprodán, je přesto možné ještě koupit poslední vstupenky v předprodeji v distribuční síti Ticketstream (www.ticketstream.cz). Na místě před koncertem bude možné zakoupit vstupenky ke stání.

datum: 10.11.2002 a 11.11.2002
místo konání: Divadlo Na Fidlovačce a KD EDEN
začátek koncertu: 20,00 hod.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib