gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

05.09.2016 Benefice pro Marušku (René Racek Matlášek)    PDF Tisk Email
Aktuality

Benefice pro Marušku
Benefice pro Marušku
Srdečně zvu na benefiční koncert pro Marušku Kučerovou, který se bude konat ve čtvrtek 6. října 2016 od 19:00 v Katolickém Domě v Ostravě-Staré Bělé. Vystoupí úspěšná juniorská folk-rocková kapela Self Made, vynikající Dětské Sborové Studio Ostrava-Jih a kapela Marod. Vstupné je 100,- Kč. Nákup vstupenek je možný on-line na webu www.matlaskovi.cz.

Veškerý výtěžek koncertu bude předán rodičům Marušky Kučerové http://www.maruskakucerova.cz/ na pomoc při úhradě její nákladné léčby. Účastí na tomto koncertu pohladíte tentokrát nejen svou duši. Užijeme si hezký večer a společně pomůžeme tam, kde je toho zapotřebí.
Věřím, že se nás najde dost, abychom zaplnili sál Katolického Domu a pomohli tak Marušce v jejím nelehkém souboji s osudem. Máte-li zájem přispět Marušce ještě navíc finančním darem (jako sponzor), pošlete mi prosím tuto informaci mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib