gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

21.07.2020 Zpívání nad Nežárkou 2020 (Štěpán Štrupl)    PDF Tisk Email
Festivaly

Po jarních útrapách a pochopitelném zákazu snad téměř všeho, co máme rádi, jsem nesmírně rád, že můžu říct, že letošní Zpívání, které pořádá Město Jindřichův Hradec, bude! Možná, že i změna termínu, nad kterou, přiznávám, jsem na začátku roku kroutil hlavou, byla, vzhledem k uplynulým událostem, neplánovaně prozíravá. A tak tedy pozor! Letos se uvidíme 8. srpna od 15:00 h v atriu Muzea fotografie v Jindřichově Hradci. Kdybychom snad měli moknout, přemístíme se do kaple Máří Magdalény, která s muzeem sousedí.

Zpívání nad Nežárkou 2020
Zpívání nad Nežárkou 2020
Snažili jsme se vám letos připravit pestrou nabídku kapel a písničkářů a tak věřím, že si každý najde ten svůj šálek kávy. Standa Haláček je klasický folkový písničkář, který chce svou tvorbou potěšit posluchače a jeho největší radost je právě vaše přítomnost na koncertu. Potkáváme se s ním na festivalech napříč republikou. Strunovrat jste mohli slyšet na Zpívání před šesti lety. Folková pohodová romantická kapela, aneb když se ředitel ZUŠ nechce věnovat jen klasice. X-tet je vokální formace, která se nebojí spirituálů, folku, swingu a občas zabrousí i do popu. Své vlastní písně s aktuálními texty ze života přiveze další folková stálice, kapela 4zdi. Svérázná, osobitá, avšak velmi milá písničkářka s nevídaným pěveckým projevem a neškolenou hrou na akordeon je Jana Vébrová. Pokud budeme mluvit o bicích, el. base a kytaře, akustických kytarách, irských flétnách a píšťalách a přitom o české kapele, každého musí napadnout Isara. Málokdy se spokojíme s tím, když něčeho dostaneme jen půl. Můžu vám však slíbit, že Půljablkoň přijede celá. Tedy svébytná, nepříliš zařaditelná formace tvořená protagonisty Jablkoně. Celým pořadem bude Female Student does Gentle Blowjob and Back Riding | POV by MihaNika69pornmobile.onlineprovázet výborný moderátor Zdenda Schwager a jistě příjemný zvuk zajistí Libor Nalezínek.

Chcete-li poznat tyto muzikanty víc a hlavně blíž, je třeba dorazit na Zpívání nad Nežárkou v sobotu 8. srpna 2020. Těšíme se na vás!


Sdílet na...
Kam dál?

» Zpívání nad Nežárkou již tuto sobotu (X-tet)

» Ohlédnutí za Zpíváním (Štěpán Štrupl)

» Nad Nežárkou se zase zpívalo (Adam Hudec)

» Zpívání nad Nežárkou (Pavel Černý)

» Zpívání nad Nežárkou (Pavel Černý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Kamil  - Zpívání 2020 - pořadí účinkujících   |2a00:1028:83a8:.xxx |22.07.2020 08:58:48
Dobrý den Štěpáne,
děkuji za článek a dobrou zprávu o konání festivalu. Je pořadí, v jakém jste představil jednotlivé účinkující, současně pořadím, v jakém zahrají? Můžete prosím doplnit časový rozpis festivalu? Děkuji.
Zdar a sílu ve vašem úsilí.
Kamil

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib