gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

12.04.2021 35. ročník festivalu Folkové prázdniny proběhne 24. – 31. července 2021 (Michal Schmidt)    PDF Tisk Email
Festivaly
Vážení přátelé, předně vás zdravím v této nelehké době a přeji vám, abyste s tímto časem spojené útrapy zvládali. 
Folkové prázdniny 2021
Folkové prázdniny 2021
I když nevíme, co nás čeká následující týden, natož na konci července, jsem přesvědčen, že letošní FOLKOVÉ PRÁZDNINY BUDOU. Musíme se jistě připravit na různá omezení, ale věřím, že se vše podaří. Chci vás ujistit, že uděláme maximum, aby se naši návštěvníci cítili bezpečně a současně příjemně.
Intenzivně připravujeme letošní ročník na termín 24. – 31. července 2021. Dramaturgie festivalu a především večerních koncertů z velké části vychází z již nachystaného festivalu pro loňské léto.
Proto bych rád znovu oznámil, že festival bude ve znamení tématu O KRAJINĚ. Zahájí jej famózní irští Lankum a zakončí Grande dame amazonské hudby Dona Onete, pokud to podmínky v půli léta dovolí. Program je opravdu téměř připraven, ale ještě s umělci dolaďujeme řadu okolností, které souvisí s postupně jasnějšími podmínkami. Jsem opravdu nadšen, že mohu zveřejnit, že letos uvítáme největší osobnost současné anglické folkové hudby, písničkáře, který opět uchvátil vloni nejen britskou hudební scénu novým albem Old Wow Sama Lee s kapelou.
Velmi děkuji za velkorysou vstřícnost a podporu festivalu i v letošní složité situaci - zejména Ministerstvu kultury, Kraji Vysočina, městu Náměšť nad Oslavou, Skupině ČEZ a společnosti ICZ a.s.
A ještě jedno doporučení. Kdo jste neměli možnost slyšet album Harfy nad Oslavou s nahrávkou z předloňského jedinečného koncertu, který byl prvním společným vystoupením tří světových harfistů: Kolumbijce Edmara Castañedy, Catrin Finch z Walesu a senegalského hráče na koru Seckou Keity, máte nyní tuto možnost i na stream mediích: https://www.indies.eu/support/tunevoyage/folkovky . Máme velkou radost, že toto album se dostalo na 6. místo v prestižním žebříčku WMCE (World Music Charts Europe)!!!
Rád také připomínám, že zakoupené permanentky zůstávají samozřejmě v platnosti.
S pozdravem
Michal Schmidt
Folkové prázdniny Náměšť nad Oslavou
www.folkoveprazdniny.cz 
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib