gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

01.02.2006 Co nového v Na moll (Ivo Cicvárek)    PDF Tisk Email
Folk v TV

V letošním roce v pořadí druhý díl pořadu Na moll přináší několik drobných, ale podstatných změn. Poprvé se živý koncert natáčel přímo ve studiu ČT Brno, v nové, moderní dekoraci. A na zvuku se výrazně podílel Petr Werner a jeho studio Jalovec (ano, je to stejné studio, kde točil např. Jablkoň a Jarret). Petr celý koncert nahrál do šestnácti stop a vybrané písně znovu smíchal speciálně pro náš pořad. Úspěšná spolupráce bude, doufejme, pokračovat i v budoucnu. Novinkou je také spolupráce s hlavním hostem pořadu při výběru druhého účinkujícího. Jan Hrubý a Kukulín uvedli do Na moll mladou písničkářku Marii Hoffman, zpěvačku s fascinující temnou barvou hlasu. I v budoucnu se Na moll bude ubírat tímto směrem: známé osobnosti folkové a z folkem související scény dostanou vždy možnost představit divákům svůj vlastní objev, spřízněnou muzikantskou duši.

Všem, kterým je líto, že letos přerušil koncertní činnost Traband, by mohla udělat radost reportáž s Jardou Svobodou a tajuplným obsahem jeho mrazáku?

Na co nezapomeňte v následujícím měsíci?  16. 2. na ČT 1, 23:05 potěší milovníky keltské hudby Dún an Doras v čele se sympatickou a skvěle zpívající Katkou García. O čtrnáct dní později, ve čtvrtek 2. března bude divákům magazínu Na moll hrát KOA a jejich host Žofie Kabelková. Mimochodem, máte to do Brna blízko? Koncert KOA a Žofie Kabelkové natáčíme 9. února od 19:00 ve studiu Typos. Vstup je zdarma: stačí jen napsat registrační mail s počtem osob na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   Prvních 25 zájemců, kteří se ozvou, má místo jisté. Obratem potvrdíme Vaši účast.  Pokud už by bylo plno, také dáme ihned vědět.

Na moll
čtvrtek 2. 2., ČT 1, 23:05
repríza: 3. 2., ČT 1, 03:45 a 5. 2., ČT 2, 07:10


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Tomáš Pohl  - Re: Co nového v Na moll   |85.70.70.xxx |05.02.2006 13:54:00
Maruška Hoffman ( ová) me dostala. Kde se dá videt a slyšet ? Opet další dobre udelaný Namoll. Díky

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib