gototop
27.09.2013 Veřejná nahrávka Koncertu Studia Noc – Epy de Mye (Ivan Kurtev)    Tisk
PR
Epy de Mye
Epy de Mye
Český rozhlas Hradec Králové a Folk žije! srdečně zvou na další veřejnou nahrávku Koncertu Studia Noc! V již tradiční nedělní večer - 6. října 2013 v 19:30 hodin bude Country club Lucie v Hradci Králové, patřit beatfolkové kapele z Českých Budějovic. Energické vystoupení, písně s českými texty a precizně sezpívané vokály - to je jihočeská skupina Epydemye. Kapela je zvána dramaturgy na hlavní scény nejen velkých žánrových festivalů, ale začínají se prosazovat i mimo folkový žánr, o čemž svědčí i účast na festivalu Rock for People, Votvírák, United Islands či Open Air Přeštěnice.
Během sedmi let existence kapela odehrála přes 500 koncertů. Debutového alba Stopy nezmizí se prodalo 2 000 kusů, druhá deska MASO! se prodává ještě lépe a dosáhla na 4. příčku v žánrových cenách Anděl.
"Jejich tvorba je naprosto nevypočítavá. Zpívají a hrají přirozeně, jako by dýchali. Nedělají nic proto, že se to tak má dělat, ale všechno je proto, že to tak prostě cítí. Nemají potřebu držet se zaběhnutých kolejí, ani potřebu za každou cenu experimentovat. I když se nebojí pouštět si pod kůži jiné žánry, jejich hudba zůstává neoddiskutovatelně folkem. Epy de Mye je jedna z kapel, která mi jasně dokazuje, že folk nezamrznul, že se vyvíjí, že si žije svým životem." říká o Epy de Myi Ondřej Ládek,(XindlX)
To všechno je pro nás dobrým důvodem, k tomu, abychom je pozvali do Hradce Králové, a natočili s nimi za Vaší účasti další z řady rozhlasových pořadů, pro společné vysílání Studia NOC. Ten si můžete naladit na všech regionálních stanicích Českého Rozhlasu o 10 dní později (16.10.20013 v 20:00)

Sdílet na...
Kam dál?

» V PROSINCI POKŘTÍME NOVÉ CD (Epy de Mye)

» Nová média Českého rozhlasu (Ivan Kurtev)

» Houpací kůň aneb jednou jsi dole, jednou nahoře (FOLKtime.cz)

» PRPRPR, konečně už PR, aneb PRopadák PRopletenců Na PRádle (Belmondo)

» Devatenáctá Folková růže trochu jinak (Michal Jupp Konečný)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib