gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

20.09.2012 32. ročník Jizerské noty se blíží! (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR
O víkendu 28.–29. září se v Hejnicích uskuteční 32. ročník Jizerské noty – dvoudenní festival folkové a trampské hudby, který pořádá občanské sdružení Jizerské aktivity z Liberce ve spolupráci s Městem Hejnice a sdružením Avalon Praha.
Na pátečním country bále v sále restaurace U Cimpla ve Ferdinandově zahraje od 20 hod. jablonecká bluegrassová skupina Nudličky a o předtančení se postará taneční soubor The Wings z Liberce. Přijďte si zatančit i vy, co country tance neznáte, neboť proběhne krátká výuka jednoduchých country tanečků, chybět nebude tombola a dražba trampských historických relikvií.
Jizersk-nota-2012
Jizersk-nota-2012
Sobotní dopoledne vyplní na hejnickém náměstí od 10 hod. popáté Dětská nota, kde proběhne program Na divokém západě plný jednoduchých soutěží a her pro nejmenší i mladistvé. V kreativní dílně budou děti pracovat s přírodními materiály a své výrobky si odnesou jako suvenýr. Z podia se nám představí mladé skupiny Exit Praha, Jen tak Plzeň, Duo Kozák a Kulíšek Praha a písničkář Michal Horák, jako hosté vystoupí skupiny Proudy z Frýdlantu. Přijďte rodiče se svými dětmi užít si dopoledne, vstupné se neplatí.
Potlach v kině od 11 hod. je komponovaný pořad věnován tentokrát trampskému humoru a smíchu v písničkách, filmech, kresbách, povídkách... Zahrát přijedou legendární Chudinkové, „zájmové sdružení pro zesurovění trampské písně“, které hrálo již na prvním ročníku v roce 1981.
Hlavní soutěžní přehlídka Jizerská nota začíná ve 14 hod. v areálu hejnického autokempu za účasti předních skupin české folkové scény – Bob a Bobci, Heuréka, Hluboké nedorozumění, Chrpa, Naopak, Sekvoj. Při koncertu proběhne také finále Dětské noty, kdy se představí tři postupující kapelky.
Jako hosté vystoupí na Jizerské notě populární liberecký Jarret a závěr festivalu bude patřit brněnské legendární kapele Kamelot s kapelníkem a skladatelem Romanem Horkým, který je autorem řady známých písní, např. Zachraňte koně, Slib...
Koncertem bude provázet novinář Honza Dobiáš, o vítězích rozhodnou hlasovacími lístky diváci a interpretační ocenění hudebníkům rozdělí odborná porota. Po předání cen zahoří v areálu festivalu slavnostní oheň, u kterého se i tentokrát bude hrát a zpívat do pozdních nočních až ranních hodin.
V areálu bude bohaté občerstvení a další stánky s různým sortimentem, nocování je možné ve vlastních stanech zdarma. Více najdete www.jizerskanota.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Bobování pro Kačenku a plný sál (Klokan)

» Sekvoj - "Tiché přátelství" (Drak)

» Potlach u Stráníků (Jiří Esser)

» Jarret - 3. díl promo SitComu (Eska)

» Kamelot a Roman Horký: dospělé vyznávání a bilancování (Tomáš Hrubý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib