gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

18.02.2022 Festival Zahrada písničkářů na Farské zahradě v centru Ostravy - Vyhlášení konkurzu! (Pavel Strakoš)    PDF Tisk Email
Konkurzy
Zahrada písničkářů Tv Noe
Zahrada písničkářů Tv Noe
Rádi bychom myšlenkově navázali na dnes již legendární festival Zahrada a především na konkurz Zahrady, o který se velice hezky staral náš kamarád Jirka Moravský Brabec. Díky konkurzu bylo tehdy popřáno sluchu nové generaci písničkářů (Monty, Cicvárek, Kabelková, Trchová, Žamboši, Urbánek a pod.) Podaří se nám navázat na tuto tradici? Objevíme nové písničkáře? Uvidíme. Když to nezkusíme, tak se to prostě nedozvíme.
Písničkáři, zbystřete, prosím, svou pozornost, neboť televize Noe pro vás připravila Festival Zahrada písničkářů.
Ten se bude konat na začátku září 2022 na Farské zahradě v centru Ostravy. Přítomny budou i televizní kamery a tak se písně a rozhovory dostanou i na obrazovky televize Noe.
A jak se na tento festiválek dostat?
Nahrávky zasílejte...
Nahrávky zasílejte...
Je třeba projít konkurzem! Zaštele nám 3 své autorské písně plus 1 novou, kterou je třeba napsat na téma: ODVAHA. Písně by měly být autorské a v češtině (popř. slovenštině)
Na vaše nahrávky se už teď těší:
Porota
Porota
Jan Žamboch
(hudebník), Pavel Strakoš (dramaturg a režisér hudebních pořadů TV Noe), Lukáš Hradil (produkční a hudební producent), Milan Tesař (hudební publicista), Slávek Janoušek (písničkář). Na festival bude vybrán úzší počet vystupujících.
Zahrada písničkářů je určena pro jednotlivce a dua s výhradní autorskou tvorbou. Aktuální informace naleznete na www.zahradapisnickaru.cz.

S přáním pokoje a dobra
Pavel Strakoš
režie a střih
TV Noe
www.tvnoe.cz 
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib