gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

26.01.2005 Semifinálová klání a jiná muzicírování po Vyšehradem (Cimbura)    PDF Tisk Email
Reportáže

Už je to tady! Pět základních kol soutěže NOTOVÁNÍ POD VYŠEHRADEM s jejich dvaadvaceti soutěžícími je za námi, a na scéně P-klubu Trojická se záhy rozběhnou semifinálová hudební klání. S jejich programem, a nejen s ním, vás chci na tomto místě obeznámit:

I. SEMIFINÁLOVÝ VEČER - 3. února 2005 (čtvrtek) od 19,30 hod.:
Soutěží písničkář PAVEL POKORNÝ z Třebíče, duo NESTÍHÁME z Nelahozevsi a skupiny VOMIŠTĚ z Děčína, postoupivší ze základních kol. Na divokou kartu pořadatelské rady sestavu do čtveřice doplň

foto: Tomáš Pohl ©

V prvním semifinále vystoupí skupina Vomiště z Děčína

foto: Tomáš Pohl ©

uje (náhradou za postupující, leč během soutěže zaniklé duo Proti srsti) skupina NÁVŠTĚVA z Kutné Hory (účastnice 5. zákl. kola). Hostem večera bude vynikající pražská
jazzová kytaristka a zpěvačka ZUZANA DUMKOVÁ, ve svém folkovém období jediná žena v historii pánského písničkářského sdružení Krychle.

II. SEMIFINÁLOVÝ VEČER  - 3. března 2005 (čtvrtek) od 19,30 hod.:
Soutěží postupující ze základních kol, plzeňská skupina FREGATA a pražáci - duo T´N´T a skupiny a MARKÉTA A LAZAROVÉ a SAMOVAR. Osobitý "hradní folk" přednese hostující hvězda na vzestupu, skupina GINEVRA - Příbram.

III. SEMIFINÁLOVÝ VEČER - 7. dubna 2005 (čtvrtek) od 19,30 hod.:
Soutěží písničkářka TEREZA TERČOVÁ z Olomouce u Tachova a pražáci - písničkář PETR SEDLÁČEK a skupina MY3.AVI, kteří postoupili ze základních kol. Pořadatelská rada na divokou kartu doobsadila tento večer do počtu čtyř soutěžících pražskou skupinou NARCIS (účastníci 4. zákl. kola). Host večera, kterého zatím přísně tajíme, bude překvapením, jaké jste v naší produkci ještě nezažili!

Ve FINÁLE II. ROČNÍKU, které proběhne 5. května 2005 (čtvrtek) od 19,30 hod., se utká o palmu vítězství šest postupujících (z každého semifinále dva). Hostem tohoto večera je vítěz diváckého hlasování v I. ročníku souteže, pražská skupina ŠANTRÉ, která předá putovní cenu - Harfu kněžny Libuše - vítězi tohoto ročníku.

Rovněž na scéně P-klubu Trojická proběhnou mezi uvedenými večery, přesněji o útercích 15. února, 15. března a 19. dubna 2005 vždy od 20 hod. samostatné koncerty skupiny SEKVOJ, která je patronkou naší soutěže.

Na závěr chci upozornit na mimořádný program, který připravujeme pro naši domovskou scénu v Trojické. Bude jím 21. dubna 2004 již šestá a prozatím poslední ryvoliáda JARNÍ KURÝR, o které se brzy dozvíte bližší podrobnosti na stránkách tohoto serveru.

Na vaši návštěvu v P-klubu Trojická (Trojická ul. Č. 10, Praha 2) se těší všichni výše jmenovaní i my, kteří se staráme o pohodový průběh jejich vystoupení a celých večerů.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib