gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

29.04.2005 Chcete videt Harfu knežny Libuše? A co potom...? (Cimbura)    PDF Tisk Email
Reportáže
Nestíháme a Notování pod Vyšehradem - foto archiv

Chcete? Tak se přijďte podívat ve čtvrtek 5. května, dřív než uhodí půl osmá večerní, do pražského P-klubu Trojická! Ten večer patří FINÁLE II. ROČNÍKU HUDEBNÍ SOUTĚŽE NOTOVÁNÍ POD VYŠEHRADEM. V únoru sem, z 1. semifinále, postoupilo duo Nestíháme z Nelahozevsi a Prahy a písničkář Pavel Pokorný z Třebíče. V březnu, z 2. semifinále, duo T'n'T z Prahy a skupina Fregata z Plzně. Dubnové 3. semifinále sem pak přivedlo písničkáře Petra Sedláčka z Prahy a Terezu Terčovou z Tachova (zatímco další postupující, pražská skupina My3.AVI musela svoji účast ve finále vzdát kvůli již zaplacené dovolené). Mezi touto šesticí finalistů určí divácké hlasování a verdikt pořadatelské rady vítěze II. ročníku. Ceny předá pořadatelská rada a její čestný předseda Tony Linhart. Nejvyšší ocenění - putovní HARFU KNĚŽNY LIBUŠE - předá Dušan Vainer, kapelník divácké vítězky I. ročníku, skupiny Šantré, která je hudebním hostem tohoto večera. Dobře si ji prohlédněte, něco tak šíleného se hned tak nevidí! (Samozřejmě je řeč o putovní ceně! Skupina Šantré je pouze šíleně dobrá. Kdo to neví, ať se přijde podívat. A kdo ano, ten taky!)

Po výše jmenovaném večeru se můžeme s Notováním v této klubové sezóně těšit už jen na II. (NE)GALAKONCERT NOTOVÁNÍ POD VYŠEHRADEM, který ve čtvrtek 2. června (jako vždy od 19.30 uzavře definitivně druhou soutěžní sezónu v P-klubu Trojická. Vystoupí v něm spoluvyhlašovatelka soutěže, skupina Sekvoj (mimochodem, víte, že sezóna 2005/2006 bude její pětadvacátou?), jejíž kapelník Olda Dolejš celoročně předsedá pořadatelské radě. Soutěžící bude v tomto večeru reprezentovat držitel ocenění za nejúspěšnější písničku I. ročníku soutěže a finalista II. ročníku, duo Nestíháme - Petr Ovsenák a Honza Řepka, vrstevníci starších dětí zakladatelů Sekvoje. Speciálním hostem je pak kapela, která vyhrávala Porty v době, kdy zakladatelé Sekvoje navštěvovali základní školu. Ano, nemůže to být nikdo jiný, než omlazený sice, ale stále starý dobrý, téměř legendární Pacifik! Možná právě takovýto pestrý trojgenerační mix může být tím pravým, duši i tělu zdravým osvěžením před startem léta, do kterého budou tou dobou zbývat jen necelé tři týdny. Už aby tu bylo?

Léto bude skoro za námi, když se v P-klubu Trojická ve čtvrtek 15. září v 19.30 hod. otevře 1. základním kolem III. ročník hudební soutěže Notování pod Vyšehradem. Těšíte se na něj? Zájemci se mohou zkusit informovat na www.sekvoj.cz, nebo vyhledat nás, organizátory soutěže. Nejlépe přímo dramaturga Milana Plcha - Belmonda. Na rozdíl od počítače se nezasekává, umí k informaci přidat i úsměv a nehučí v něm!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Belmondo  - Re: Chcete vidět Harfu kněžny Libuše? A co potom..   |194.212.139.xxx |29.04.2005 13:51:00
Prípadné zájemce z rad muzikantu o Notování bych radeji rovnou nasmeroval, aby si napsali o prihlašovadlo do souteže a soutežní rád na mailovou adresu, která funguje zcela spolehlive:
sekvoj@seznam.cz
Belmond

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib