gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.06.2006 Chcete vyzkoušet Notování? (Belmondo)    PDF Tisk Email
Reportáže

Písničková soutěž Notování pod Vyšehradem právě v těchto dnech otevírá možnost přihlásit se do jejího už  čtvrtého ročníku. Soutěží se v pražském P-klubu v Trojické 10 obvykle první čtvrtky v měsíci. Na horní liště tohoto serveru najdete po kliknutí na heslo Notování Soutěžní řád, ve kterém je soutěž podrobně popsána včetně veškerých podmínek.

Co udělat pro účast?
Stačí se ozvat na mailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Obratem obdržíte Přihlašovadlo, jehož vyplněním a odesláním do 30. června 2006 máte šanci se dostat mezi interprety dalšího ročníku. "Máte šanci" píšu záměrně neboť kapacita soutěže je omezená - o zařazení do soutěže rozhodne včasné přihlášení.

Proč se vlastně přihlásit?
Zahrajete si na aparát ve večeru společně s dalšími třemi až pěti interprety a hostema můžete získat nahrávku vašeho vystoupení.

Nemůžeme vám nabídnout žádný honorář, ale ani nebudeme chtít žádné startovné.

Hlavním cílem Notování není soutěž s honbou za úspěchem za každou cenu, ale vytvoření dalšího místa k příjemnému setkávání muzikantů, diváků a pořadatelů.

Možnost dalších kontaktů, pozvání na další akce, prezentace na těchto i dalších stránkách, v tisku i rozhlasu.

Malá rekapitulace

1.ročník 2003-2004, účast 16 interpretů, vítězové - Šantré, Toman a lesní panna
2.ročník 2004-2005, účast 22 interpretů, vítězové - Tereza Terčová, Nestíháme
3.ročník 2005-2006, účast 29 interpretů, vítěz - Martin Rous

Jako hosté vystoupili mimo jiných i Míša Leicht, Pouta, Chudinkové, Pacifik, Jeroným Lešner, Jarda Urbánek, Panelákoví fotři, Ginevra, Kvokál, Bezefšeho, Martina Trchová a samozřejmě domácí Sekvoj, která je původcem celého nápadu soutěže a věnovala část svého prostoru v klubu pro tento účel. Vězte i to, že všichni zmínění interpreti svým vystoupením velmi podpořili mladé a nadějné muzikanty.

Pro diváky
Soutěž vypukne v září letošního roku a samozřejmě po uzavření přihlášek na tomto serveru vás seznámíme s celým průběhem 4.ročníku.
Ve čtvrtek 29.června od 19,15 hod na rádiu Proglas (http://www.proglas.cz/) si můžete poslechnout pořad Jak se vám líbí věnovaný Notování pod Vyšehradem, ve kterém naživo zahraje letošní vítěz Martin Rous.

Ahoj na Notování

Za všechny ostatní kolem Notování pod Vyšehradem


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Belmondo  - Re: Chcete vyzkoušet Notování?   |84.19.66.xxx |26.06.2006 11:53:00
Mám novou zprávu.
Kapacita souteže pro príští rocník 2006-2007 je v tuto chvíli zcela naplnena, takže v prípade vašeho zájmu se lze prihlásit už pouze jako náhradníci.
Krásné léto
aho

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib