gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

25.10.2006 Sekvojový úletník c. 2 (Cimbura z PT Úlet)    PDF Tisk Email
Reportáže

Dámy a pánové, kamarádi a kamarádky,

protože se v minulé sezóně činnost skupiny Sekvoj a Produkční tlupy Úlet rozšířila co do množství programů i scén, rozhodli jsme se informovat Vás nově tímto informačním občasníkem. Vzhledem k tomu, že jeho dvojka je pro mnohé prvním číslem, které mail přinesl, musíme se omluvit. Jinak to nešlo, protože vinou havárie seznamu.cz jsme v srpnu přišli o podstatnou část adresáře. Jsme rádi, že se nám ho podařilo do značné míry obnovit ve chvíli, kdy Vás chceme informovat o podzimní části sezóny, kdy se m.j. završují oslavy čtvrtstoletí Sekvoje. Nepředbíhejme ale událostem a věnujme se v chronologickém sledu dění, tentokrát nejen jevištnímu, nýbrž i rozhlasovému. Hle, zde nabízíme program pro nejbližší týdny a měsíce:

2. listopadu (čt) od 19.30 v P-klubu Trojická 10, P2:
Notování pod Vyšehradem - 3. základní kolo
Soutěží skupiny Fénix - Praha, Netřísk - Chodov u Karlových Varů a Špunt - Přerov, duo Quaoar - Praha a písničkáři Jiří Šmidt - Praha a Michal Vaněk - Nový Bor. Hostuje písničkář Petr Rímský.

7. listopadu (út) od 9, 14, 19 a 23 hodin na internetovém Rádiu Folk (www.radiofolk.cz) pořad
Z posledního vagónu
věnovaný ve skoro celé, téměř hodinové, délce historii a současnosti skupiny Sekvoj, proložený bohatým výběrem jejích písniček v dobových i současných nahrávkách.

8. listopadu (st) od 19.30 v klubu Rybanaruby, Mánesova 87, P2:
Písničkářský večůrek,
ve kterém vystoupí písničkáři Martin Rous, který navíc představí své nové demo, Jiří Smrž, který navíc Martinovo demo pokřtí, a Jeroným Lešner ­ Jerry, který bude navíc tento večer uvádět. Dramaturgie a produkce Cimbura z PT Úlet.

11. listopadu (so) od 19.00 na Country Rádiu (89,5 FM) v pořadu
Zadáno pro legendy a
12. listopadu (ne) po 19. hod. na Country Rádiu stručněji v pořadu
Folk menu
vybírá sekvojácké písničky a o skupině Sekvoj hovoří redaktor Miloš Keller.

17. listopadu (pá) od 19.00 v sále restaurace Baráčnická rychta v uličce Tržiště, za průchodem domu 250/13 v Nerudově ulici, P1:
Velký koncert k 25. výročí skupiny Sekvoj - Praha, ve kterém vystoupí více mladých dam, než stárnoucích chlapců!
Výběr ze svého repertoáru od roku 1981 až po písničky nejnovější zahraje Sekvoj v dnešním i dobových obsazeních. Průvodního slova se ujal Vašek Souček, věhlasný rétor královéhradecké Lokálky. Hudebním dárkem do programu přispěje dívčí kvartet Přelet M.S., čímž určitě není vyjmenováno vše hezké, co tento večer nabídne. 

21. listopadu (út) od 20.00 v P-klubu Trojická 10, P2:
Malý koncert skupiny Sekvoj , při kterém jistě pohovoří rétoři skupiny Sekvoj , Karolína Skalníková, Pavel Hurt a Olda Dolejš o předchozím jubilejním koncertu v Baráčnické rychtě. Budeť doznívati slavnostno?

6. prosince (st) od 19.30 v klubu Rybanaruby, Mánesova 87, P2:
25 let pod iniciálami P. F.
Všem příznivcům vokálně-instrumentální skupiny Panelákoví fotři otevřený a přesto v jádru rodinný, téměř narozeninový večůrek. Vedle oslavenců zahraje jejich kapelník Jiří Kyncl coby písničkář a po delší době opět vystupující skupina Městská, jeden z prazákladů jubilujících Panelákových fotrů. Dramaturgie a průvodní slovo Cimbura z PT Úlet.   

7. prosince (čt) od 19.30 v P-klubu Trojická 10, P2:
Notování pod Vyšehradem­ 4. základní kolo
Soutěží skupiny 4 zdi - Pelhřimov a OldaCrz - Praha, duo Lucie Minaříková & Michal Sojka - Praha a písničkáři Oldřich Nouza ­ Praha a Michal Šimíček - Kosmonaut - Brno. Hostuje duo Barbora Koubová & Patrik Henel.

19. prosince (út) od 20.00 v P-klubu Trojická 10, P2:
Vánoční koncert skupiny Sekvoj
jako každoročně s přehlídkou písniček, které se v uplynulém roce divákům nejvíce líbily, se svíčičkami, cukrovím, frťánky a jinými místními i obecnými obyčeji. Pohodu sekvojáckých Vánoc umocní kolekce písniček hostujícího  vítěze III. ročníku soutěže Notování pod Vyšehradem (2005/2006), vítěze  Veleňského čumprdliku 2006 a držitele autorské i interpretační Porty z Jihlavy 2006, písničkáře Martina Rouse.

4. ledna (čt) od 19.30 v P-klubu Trojická 10, P2:
Notování pod Vyšehradem­ 5. základní kolo
Soutěží skupiny Hudbanda - Praha, Pranic - Turnov a Přelet M.S. - Blovice, duo Vořech & Jéňa - Praha a písničkáři Aleš Rogalewicz - Slaný a Jirka Řehulka - Dobříš. Hostuje písničkář Franta Vlček a jeho syn, zpěvák Martin Vlček.

16. ledna (út) od 20.00 v P-klubu Trojická 10, P2:
Samostatný koncert skupiny Sekvoj
zcela výjimečný tím, že nebude ničím výjimečný. Doufejme!

ZMĚNA PROGRAMU (každopádně k lepšímu) NENÍ VYLOUČENA!

Internetové RÁDIO FOLK (www.radiofolk.cz)  je s našimi programy spjato nejen výše uvedeným pořadem k výročí Sekvoje vysílaným 7. 11., ale i pravidelným vysíláním pořadů čerpajících z aktuálního dění soutěže Notování pod Vyšehradem, včetně vysílání sestřihů soutěžních koncertů a příležitostným vysíláním sestřihů našich dalších programů. O vysílání a náplni jednotlivých relací Rádia Folk se můžete informovat na stránkách jeho sesterského hudebního serveru iFOLK (www.ifolk.cz), který pravidelně přináší výsledky jednotlivých večerů soutěže Notování pod Vyšehradem a příležitostně i reportáže z našich programů. Našim dalším mediálním partnerem je hudební server FOLKtime (www.folktime.cz) pravidelně přinášející na svých stránkách reportáže s výsledky jednotlivých soutěžních večerů Notování pod Vyšehradem a příležitostně i reportáže z našich dalších pořadů.

Informace shromáždil a zpracoval


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib