gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

11.02.2008 Výsledky 6. základního kola Notování pod Vyšehradem (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Zajímavosti

Ve čtvrtek 7. února 2008 proběhlo poslední základní kolo V. ročníku soutěže folkových a hudebně příbuzných interpretů Notování pod Vyšehradem. Ze soutěže pro nemoc odstoupilo duo Pospolu (místo kterého nastoupil Jirka Řehulka) a na poslední chvíli též duo Iveta Škorpíková a Milan Honsa. Divácké hlasování přineslo v 6. Základním kole soutěže následující výsledky.

5. místo: skupina OldaCrz (Praha) - 42 body
4. místo: Jirka Řehulka (Rosovice u Dobříše) - 56 bodů,
3. místo: Jarda Řehoř (Praha) - 65 bodů (z toho 25 bodů za písničku Nouzová kolonie na 3. místě mezi písničkami)
2. místo: skupina Veget (Praha) - 72 bodů (z toho 21 bodů za písničku Wabash Canon Ball na 5. místě mezi písničkami)
1. místo: skupina Bob a Bobci (Křižanov) - 101 bodů (z toho 23 bodů za písničku Taneční hodiny, 30 bodů za Vojenskou a 31 bodů za Ve vzduchoprázdnu na 4., 2. a 1. místě mezi písničkami)

Pořadatelská rada Notování pod Vyšehradem vybrala jako svého postupujícího do semifinále, ve shodě s hlasováním publika, skupinu Bob a Bobci.  Dalším postupujícím je v tomto případě, v souladu se soutěžním řádem, kapela, která obsadila 2. místo v diváckém hlasování, tj. Veget.

Pořadatelská rada dále udělila tři divoké karty pro doplnění semifinálových kol soutěže, která proběhnou 6. března, 3. dubna a 15. května, a určila náhradníka. Divoké karty dostali tito soutěžící základních kol: skupiny Frýda & company  (Plzeň) a Městská (Veleň) a duo Passage (Praha+Liberec). Pro případ, že by některý ze semifinalistů ze soutěže odstoupil, byla určena náhradnicí skupina Hudbanda  (Praha), která soutěžila v 5. základním kole.

Obsazení semifinálových kol se objeví v kalendáři tohoto serveru okolo poloviny tohoto měsíce. Pozvánku na semifinále pak přinese FOLKtime na přelomu února a března. Dalším mediálním partnerem Notování pod Vyšehradem, který přináší pravidelně informace v samostatných relacích věnovaných soutěži, je Rádio Folk. Vysílací časy těchto programů najdete na jeho stránkách.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Pepík Pithart  - Re: Výsledky 6. základního kola Notování pod Vyšeh   |146.102.69.xxx |11.02.2008 16:41:00
Ahoj, musim se priznat, že Bob a Bobci byli teda bezkonkurencne a o zaoceánské plavidlo nejlepší, i když se obcas projevila nota spadlá pod zem. Prícná flétna to holt na zacátek tzv. nerozdejchala. Každopádne doporucuji

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib