gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

20.06.2005 Nové mp3 na FOLKtimu (Houbák)    PDF Tisk Email
Novinky

Od začátku tohoto měsíce přibylo v sekci MP3 poměrně dost nových nahrávek. Jedná se o písničky plzeňské kapely Jolly band, bluesové Parníku z Jihlavska a trampské skupiny Sedm nedostatečných ze Starého Plzence, která o sobě napsala i pár řádek:

První nedostatečná nota z nás vypadla v roce 2001 ve městečku Starý Plzenec, kde dodnes zkoušíme. Zatímco pánská část kapely zůstává od té doby nezměněna, ta krásnější část se čas od času prostřídá. Repertoár je v drtivé většině tvořen vlastní tvorbou, na které se podílejí téměř všichni muzikanti v kapele. Nejčastějším místem našich vystoupení je plzeňský Hifi klub. Za úspěch považujeme náš postup do finále oblastního kola Trampské porty 2005 v Březové u Sokolova. Píseň Ranní déšť je první naší nahrávkou. V souvislostí s ní připravujeme rozběhnutí i našeho kapelního webu.

Chcete-li tedy lépe porozumět názvu Sedm nedostatečných, a zjistit, kolik nás doopravdy je, navštivte některé z našich vystoupení. To nejbližší bude 2.7. pod Radyní v rámci akce na podporu opravy hradu Radyně.

Takže neváhejte, stahujte a poslouchejte!!!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib