gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

09.02.2022 Únorové Večery S: Eva Emingerová Trio, La Vina, Láďa Latka A trio (Jarda Hnízdil)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Milí přátelé a fanoušci Večerů S! Chystáme druhý koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2022, který začíná v pátek 18. února 2022 od 19:00 hodin. Čeká nás velice zajímavý večer, to si můžete být jisti!
Muzikálnímu bláznovi se písničky množily a množily, až začaly padat ze šuplíku. A tak se leader kapely La Vina Petr Novák rozhodl, že nestačí písničky mít jen v šuplíku, ale že by mohly najít příznivce i v hudebním světě. Během první vlny covidu tedy oslovil pár jiných muzikantských pošetilců a společně vytvořili kapelu, která by svou láskou k hudbě záměrně převálcovala publikum. Spolublázní Lucie Strusková, Pavel Hoch, Honza Franc a Páťa Sýkorová.
Večery s v únoru
Večery s v únoru
Láďa Latka
je stále věrný akustické kytaře. Uvolněná atmosféra jeho hudby je už řadu let nosná, byť léta působil v kapelách zcela odlišných žánrů. Na své debutové album Terapie láskou (2016) letos naváže novým albem. Na Večerech S vystoupí s kapelou A trio - s houslistou Tomášem Vávrou, bubeníkem Pavlem Mapache Maulem a baskytaristou Honzou Bambasem.
Finále večera bude poprvé patřit nefalšovanému jazzu! Eva Emingerová je TOP JAZZ VOCAL zpěvačka s neobyčejně poutavým hlasem a mimořádným žánrovým přesahem. S jejím hlasem můžete proplout všemi zátokami jazzové hudby v celé šíři vývoje, od dixielandu a swingu až po moderní kompozice. Účinkovala na 20 různých hudebních albech, natočila celkem 6 vlastních sólových alb. Eva přijede s Triem (Vladimír Strnad, Jan Greifoner a Branko Křížek.), se kterým jsem po deseti letech natočila nové sedmé album Smile.
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S koncerty v Divadle U Kapličky
Kdy: pátek 18. února 2022 od 19:00 hodin
Kde: Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, Č. Budějovice
Večery S budou pokračovat v pátek 18. března 2022 opět od 19:00. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Michal Willie Sedláček, Jinotaj, Spolektiv. Včas budete o všem informováni.
Za Večery S na viděnou!
Jarda Hnízdil
La Vina, Eva Emingerová Trio, Láďa Latka A trio
La Vina, Eva Emingerová Trio, Láďa Latka A trio

Sdílet na...
Kam dál?

» Večery S zahajují třetí ročník, patronem je kapelník Nezmarů (FOLKtime.cz)

» Večery S: Dante písničkář, Spolektiv ReKřest CD ...a ticho v sobě (Jaroslav Hnízdil)

» Večery S: Vendy Band, Gregor Beňadik, Weekend (Jarda Hnízdil)

» Čtvrtý ročník hudební série Večery S začíná (Jarda Hnízdil)

» Večery S: Tonda Vidlák Ouartet, Kateřina Syrná, Spolektiv (Jarda Hnízdil)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib