gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

03.02.2003 AGHARTA PRAGUE JAZZ FESTIVAL 2003 (FOLKtime)    PDF Tisk Email
Pozvánky

24.3.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
LUCKY PETERSON BAND - poprvé se v Praze představí jeden z největších představitelů moderního blues a R&B. Peterson je univerzálním hráčem hrajícím stejně dobře na kytaru jako na varhany, a je i výrazným autorem a zpěvákem. V Lucerna baru představí svůj bluesový band kde vedle strhující rytmiky uslyší návštěvníci koncertu i excelentní dechovou sekci.

3.4.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
BRANFORD MARSALIS - další ze slavné hudebnické rodiny Marsalisů, saxofonista Branford, přijíždí již podruhé do Prahy. Jeho akustický kvartet s pianistou Joey Calderazzem, basistou Ericem Revisem a bubeníkem Jeff Tainem Wattsem patří k předním souborům současného akustického jazzu. Branford Marsalis v minulosti spolupracoval s legendárním Art Blakey´s Jazz Messengers, Herbie Hancockem, ale i se Stingem, Grateful Dead nebo Bruce Hornsbym.

10.4.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
SCOTT HENDERSON "BLUES BAND" - kytarista Scott Henderson, známý ze skupiny Tribal Tech, přijede tentokrát se svým bluesbandem představit své nejnovější album Well To The Bone. Bluesovou atmosféru mu v Lucerna Baru pomohou vytvořit basista John Humphrey a bubeník s atomovým úderem Kirk Covington.

14.4.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
DAVID SANCHEZ GROUP
- saxofonista David Sanchez ve své hudbě propojuje strhující bebop s afrokubánskými rytmy jeho rodného Porto Rica. Mezi vrcholné jazzové interprety Sanceze přivedl jeho mentor Dizzy Gillespie, který ho na počátku 90.let pozval do svého United Nations Orchestra.

29.4.2003
Lucerna velký sál 20:00 h
MACEO PARKER
- jeho zvuk je nezaměnitelný, jeho projev je elektrizující a jeho show je strhující. Saxofonista, který má v Praze věrné publikum přijede nyní představit své nejnovější album "Made by Maceo".

4.5.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
LACO DECZI & CELLULA NEW YORK
- Legenda československého jazzu, v současnosti žijící v USA se pravidelně vrací koncertovat do Čech. V jeho skupině hraje na bicí jeho syn Vajco, který je jedním z nejžádanějších bubeníků v New Yorku.

5.5.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
HIRAM BULLOCK GROUP
- Kytarista Hiram Bullock patří mezi nejuniverzálnější hráče na současné scéně. Je známý zejména svojí kytarovou hrou, ale vedle toho je i vynikající skladatel a zpěvák. Jeho energií nabitá show strhávají diváky po celém světě. Bullockových bohatých studiových zkušeností využila při natáčení svého prvního alba i česká funková skupina Monkey Business.

29.5.2003
Lucerna Music Bar 21:00 h
FRED WESLEY BAND - WUDA CUDA SHUDA TOUR
- Miláček pražského funkového publika, trombonista Fred Wesley, přijede opět do Prahy!! Tento dobrosrdečný chlapík tvořil spolu s Maceo Parkerem a Pee Wee Ellisem legendární dechovou sekci JB Horns. Tentokrát přiveze svojí funkovou kapelu , které vévodí tříčlenná dechová sekce!!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib