gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

01.09.2003 Folkování pod komínem se prejmenovalo na FOLKomín Treboradice 2003 (Vladimír Konopas - Šaolín)    PDF Tisk Email
Pozvánky

Máme tady opět konec léta a to je znamení, že za dveřmi je festival, který pro vás letos připravujeme už osmým rokem, a úplně poprvé pod novým názvem. Zaměření našeho festivalu však zůstává - mladé folkové špičky. A koho, že to letos v sobotu 6. září 2003 můžete v Třeboradicích, tedy na severním okraji Prahy, potkat?

Nejlépe to samozřejmě zjistíte na webových stránkách FOLKomína, kde už je vystaven téměř kompletní program. Z loňska se k nám vrátili Žofka Kabelková a Jarret, už podruhé za sebou u nás také vystoupí písničkářka Martina Trchová. Po letech se do Třeboradic vrací děčínský Juwel folk, pražskou premiéru zde bude mít skupina Načas - Kmotr, tedy část rozdvojeného Načasu, vedená Michalem Pravcem.

Úplně poprvé vystoupí v Třeboradicích Žamboši, tedy písničkářské duo, které bylo letos na Zahradě oceněno písničkářským Krtečkem, a také písničkářka Magda Brožková, které letos v Ústí nad Labem udělila porota autorskou Portu.

A na co se můžete ještě dále těšit? Kapel a písničkářů je opravdu hodně, namátkou třeba skupiny Grasscocktail a Neboysa z Plzně, písničkářka Tereza Terčová, pražské skupiny Šantré a NOI?

Poslechnout si můžete také mladé kapely, o kterých si myslíme, že mají co říct i přes svoji neúčast ve finále velkých soutěžních přehlídek, těm jsme věnovali program Nadějné naděje, který začíná v Třeboradicích již v 10 hodin. V programu je ještě sem tam místečko volné, takže pokud byste si chtěli na FOLKomínu sami zahrát, neváhejte, a kontaktujte mne na mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Hlavní program, tedy Mladé folkové špičky, začíná v Třeboradicích tradičně ve 14 hodin a uvádět ho bude i letos moderátorská dvojice Tomáš Hrubý a Tomáš Zeno Václavík. Ti uvedou na závěr přehlídky také letošního speciálního hosta, kterým je liberecká blues-rocková formace Pohromadě na přehradě. I když tahle kapela po českých festivalech a klubech moc nevystupuje, hraje přesto ve výborné formě, rozhodně si ji nenechte ujít.

A jak se do Třeboradic dostanete? Třeboradice leží na severním okraji Prahy, a pokud chcete použít MHD, můžete jet autobusem 166 nebo 351 ze stanice metra B Vysočanská přímo do zastávky Třeboradice. Autem se k nám dostanete po ose Prosek - Letňany - Čakovice - Třeboradice.

Budeme tedy rádi, když si na nás v sobotu 6. září uděláte čas, výše zmínění muzikanti si ho na vás udělají určitě! Vstupné je srandovní - 89 korun na celý den?.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib