gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

06.12.2002 Juwel Folk priveze "Všechno to..." 14.12. (Ampér)    PDF Tisk Email
Pozvánky
...do "Folkové kavárny", kterou pravidelně pořádá domácí skupina Kvinta v Docela velkém divadle v Litvínově. Řeč je nejen o stejnojmenném albu této skupiny. Juweláci si přivezou i spoustu dobré nálady o kterou se její členové rádi rozdělí s diváky. Jak už jsem někde řekl "...o našem společném hraní na různých festivalech a nočních jamsesionech a srandě, by se dala napsat knížka ...". Že jde o skutečně kvalitní severočeskou skupinu dokládá i to, že na její vystoupení do Kvinťácké "Folkové kavárny" ( od roku 1997 zde hráli již pětkrát ) chodí vždycky velký počet diváků. Pokud se chcete přesvědčit, že to co jsem napsal je pravda, a pokud to nemáte do litvínovského Docela velkého divadla daleko, přijďte si posedět a vychutnat "Všechno to..." co si Juwel Folk a Kvinta pro Vás připravili v sobotu 14.12.2002. Je připravena i soutěž o CD a vánoční překvapení.
Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Honza Ampér  - Re: Juwel Folk přiveze   |212.11.96.xxx |06.12.2002 21:54:00
Zavadil jsem o clánek, který jsem psal a moje oko sklouzlo dolu a ac si toho nejsem vedom, napsal jsem prý další dva clánky. Lec není tomu tak. Nachází se mezi námi ješte nejaký Ampér( podle toho, že psal o koncertech v Plzni, je to asi Plzenan, lec i já jsem bývalý Plzenan )a tak se budeme muset nejak odlišit. Já jsem ze severu, z folkové skupiny Kvinta. A ted ty záhadný dvojníku! Odkud pricházíš? Pokud mne cteš, ozvi se. Od ted se budu podepisovat Honza Ampér, aby nekdo nerekl, že se u nás klonuje nacerno.
Ahop všem ...... Ampér prominte ....Honza Ampé

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib