gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

20.09.2007 25. zárí 2007: první Folkové úterý v Blues sklepe (Cimbura)    PDF Tisk Email
PR

Pamatujete si ještě reportáž Koncert s vodotryskem a co dál uveřejněnou na tomto serveru 29. srpna 07? Jistě si vzpomínáte, že se v ní mj. mluvilo o připravovaných folkových pořadech v Blues sklepě na Starém Městě v Praze, v Liliové ulici č. 10, najmě o jeho novém cyklu Folková úterý. Nuže, nastává čas "co dál", první z Folkových úterý je před námi.

V úterý příštího týdne, 25. září 07, uvítá scéna Blues sklepa od letošního jara působící formaci Tamaral Grande zpěvačky Inky Tognerové (Šantré) a písničkáře Petra Sedláčka, se kterou premiérově vystoupí Pavel Kovačka - Kovin (Kabaret). Tamaral Grande zahraje reperoár, který pro něj vytvořil Petr Sedláček a jehož vzorek někteří z nás znají ze zatím málo rozšířeného demosnímku. Ale i pro tyto šťastlivce budou písničky z dema do jisté míry novinkami, neboť Kovin opatřil téměř celý repertoár Tamaralu novým aranžmá. Je tedy na co se těšit. Na co se těšit je dvojnásobně, neb Petru Sedláčkovi se podařil významný krok ke splnění velkého životního snu! Aby laskavý čtenář rozuměl, Petrovi se podařilo domluvit, že jevištními partnery Tamaralu Grande budou toho večera spoluzakladatel legendární skupiny Marsyas, jeden z velikánů současné české hudební tvorby, kytarista a zpěvák Oskar Petr spolu s fenomenálním houslistou a mandolinistou Jirkou Vopavou (Cop), půlšerifem T. O. Zámková dlažba nedávno založené na Zahradě 07.

Všechny koncerty v Blues sklepě začínají ve 21 hodin. Nicméně, protože sálek této hudební osvěžovny je vskutku maličký, je dobré chodit na exponované programy zhruba o hodinku dříve. Domnívám se, že první Folkové úterý takovýmto programem bude.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib