gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

11.11.2010 Kolínu zvoní folk aneb hrana nehrana Tatahraní je tu! (vodkafe)    PDF Tisk Email
PR
Kolín se v posledních letech stává čím dál tím více městem plným folku a bluegrassu. Viníkem je zejména osoba Honzy Rotha, který již léta pořádá či spolupořádá v Kolíně a blízkém okolí tři festivaly, nepravidelně mnoho folkových koncertů a stejnoměrně i bluegrassové Saloony o účinkování v mnoha kapelách zejména pak skupině Wyrton ani nemluvě. To že se v posledních volbách angažoval ve straně jež bude hrát na kolínské radnici prim, dává předpoklad, že tyto lidumilé záležitosti se minimálně nebudou umenšovat.

Nezávisle na obecním vývoji, avšak podmíněn energií Honzy Rotha a zejména nadregionálními úspěchy skupiny Tata Mia vzniká v Kolíně nový projekt – Tatahraní. Mělo by se jednat o pravidelné koncerty dua Tata Mia a pozvaného hosta. První ze tří společných koncertů, které jsou již připraveny, se odehraje 12. listopadu 2010 od 20.00. Vystoupení vždy proběhne v sále restaurace Černý kůň, kde se doposud konají i bluegrassové Saloony, a jehož devízou je nejenom příjemné prostředí, ale i její logisticky výtečná přístupnost (stojí pár metrů od hlavního nádraží i na hlavním silničním průtahu). Do třetice hlavním a prvním hostem pátečního koncertu bude skupina Epy de Mye. Bližší informace o dalších koncertech naleznete na stránkách Kolínského ostrova.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib