gototop
04.01.2011 Co je nového u ... Porty? (o.s. PORTA )    Tisk
PR
Stejně jako loňského roku pro vás o.s. Porta na portovních stránkách opět připravilo možnost získat permanentky na České národní finále do Řevnic, které se uskuteční ve dnech 24.-26.6.2011 za zvýhodněnou cenu, která je o více než 100 Kč nižší než cena permanentky na místě. Abychom neprodávali zajíce v pytli a článek nebyl jen o možnostech výhodného nákupu pro sebe či své známé prozradíme něco z toho, co se bude v Řevnicích dít.
alt
alt


Na scéně ČNF se objeví V. Martinová, M. Rottrová a Neřež, Ivan Mládek, Jan a František Nedvědovi, Petr Kocman, Roman Horký, Pavel Žalman Lohonka,Tomáš Klus, Fleret, Samson a parta, Alan Mikušek, Wabi Daněk, Reliéf, Petr Bende, Lojzo, Schovanky, Roháči, Irish Dew, Quanti Minoris, Pětník a samozřejmě opět super překvapení.

PORTA 2011 - ČESKÉ NÁRODNÍ FINÁLE / ŘEVNICE
24. - 26. 6. 2010

Mimo permanentek na program můžete v našem e-shopu sáhnout po výběru některého z portovních CD, popř. si objednat vánoční balíček permanentky a posledního portovního CD Řevnice 2009 za zvýhodněnou cenu 499,- Kč. Velká část dramaturgie je již připravena a účinkující připraveni vystoupit na řevnickém finále, jehož organizátoři se teď budou věnovat práci nejtěžší a tou je shánění peněz na uspořádání takto velké akce a že to není úkol jednoduchý je asi každému jasné. Pokud chcete dát Portě k vánocům nějaký dárek vězte, že zpráva o někom kdo by mohl Portě pomoci potěší a pořadatelé se s Vámi rádi spojí. Vaše dotazy rádi zodpovíme na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Sdílet na...
Kam dál?

» Prezident na Hrad (Belmondo)

» Novoroční Portování (Porta Praha)

» Ke startu… Připravit … (Brigita Kytka Vidimská)

» Západočeské oblastní kolo Porty (Miloš Keller)

» Výběr poroty do Oblastního kola a matematický model (Luboš Stráník)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib