gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.03.2011 Folkové Mračení potřetí – kdo bude hrát a zpívat? (Petr Berka)    PDF Tisk Email
PR
Po roční pauze jsme se rozhodli probudit menší festiválek folku, folkrocku, dobové a historizující hudby, country, trampské a lidové muziky (Irsko, Skotsko, Peru, Morava,…). Od samého začátku byl zamýšlen jako setkání přátel zajímavé hudby, kde jsme představovali méně známé nebo začínající písničkáře a hudební uskupení. Z finančních důvodů jsme opomíjeli žánrové hvězdy, částečně i proto, že jsou k slyšení na všech velkých festech. V této tradici chceme i nadále pokračovat.
3.ročník Folkového Mračení se uskuteční v termínu 9.7.2011 na hradě v Červeném Újezdě u Unhoště. Našli jsme zde důstojné podmínky pro pořádání podobné akce. Pěkné prostředí, dokonalý catering, technické zázemí a v neposlední řadě i velké kryté prostory, kdyby nás sv. Petr nemile překvapil.
A kdo na hradě v Červeném Újezdě vystoupí? O tom rozhodnete vy, příznivci folku. Na stránkách události 3. ročník Folkového Mračení v „ksychtoknize FB“, můžete navrhnout svojí oblíbenou kapelu nebo interpreta a podpořit ho svým hlasem. U koho bude k datu 15.6.2011 nejvíc různých „ksychtíků“, toho se budeme snažit pozvat na náš fest.
Mezi stálice našich programů patří výborná kapela Strašlivá podívaná, hrající historizující folk a neméně dobrá skupina Quanti Minoris produkující hradní rock. Tyto skupiny ještě doplní písničkářka Simča Klímová a pak už je výběr ve vašich rukách. Hodně štěstí a vyberte někoho hodně kvalitního.
Ke svým návrhům připojte i odkaz na video nebo audionahrávku interpreta, podle které budou ostatní vybírat. Své tipy a hlasy umísťujte zde
Případní sponzoři, mediální partneři, prodejci nebo festivaloví pomocníci naleznou kontakt na pořadatele zde.
Děkujeme vám a na shledanou na Folkovém Mračení.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Petr Berka  - První nominace   |82.208.4.xxx |29.03.2011 21:38:27
Festival má už i svoje webové stránky http://www.mraceni.cz
kde se dozvíte novinky nebo nejaktuálnější nominace. Na stránkách festu můžete hlasovat pro své oblíbence.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib