gototop
26.10.2011 Yarmark 2011 se blíží (Otakar Herák)    Tisk
PR
Kapela Yantar pořádá v sobotu 5. listopadu v břeclavském Domě kultury Poštorná u příležitosti svých desátých narozenin mírně nekonvenční oslavu. Pohodové odpoledne a večer bude plné muziky a kultury pro děti i dospělé. Vedle vystoupení spřízněných hudebních skupin z Moravy i Slovenska se představí divadlo pro děti Řád červených nosů a populární místní taneční skupina Actiwity DC.
Vyvrcholením příjemného odpoledne a večera bude koncert pětinásobné Zlaté slavice Nadi Urbánkové v doprovodu Luboše Javůrka a jeho Bokomary. V rámci hudebního programu, kromě Nadi Urbánkové s Bokomarou a pořádající kapely Yantar, vystoupí písničkář Monty, tedy čerstvý držitel ceny Krtek z letošního festivalu Zahrada (největšího folkového festivalu u nás), dále téměř již legenda brněnské tramp-folkové hudební scény F.T. PRIM a také bratislavská folková skupina Mysami.
Koncert Yantaru na této akci bude mít nádech exkluzivity v tom směru, že jako host zazpívá několik písní i bývalá zpěvačka Veronika Oslzlá.
Dalším lákadlem bude určitě nevšední nabídka stánků v přísálí, které budou nabízet mimo jiného např. speciality z různých druhů sýra, gurmánské paštiky a jiné delikatesy, nekonvenční bio potraviny, netradiční ovocné čaje. Těšit se můžeme na nabídku včelaře, drátkované šperky, obrázky malované na kamenech, originální potištěná trika a jiný textil, ekologickou drogerii, nosítka a šátky na nošení dětí, moderní látkové pleny pro děti a podobně. Samozřejmostí bude možnost občerstvení na baru, který je umístěn v přísálí.
Vstupné je rozděleno na odpolední a večerní část programu. Program v čase 15 až 17:30 (tedy divadlo a tanec) bude pro všechny jen za symbolickou cenu 20Kč. Večerní část programu od 17:30 bude dostupná za celodenní vstupné v ceně 220Kč v předprodeji a 260Kč na místě. Vstupenky v předprodeji je možno zakoupit na několika místech: V Kině Koruna Břeclav, v Kavárně Kamilio v Břeclavi a v Hospůdce u Bada v Poštorné. Motivací pro koupi vstupenky v předprodeji bude fakt, že ke každé vstupence, zakoupené v předprodeji, obdrží kupující jako bonus zdarma naše poslední CD Yantar – Co se stalo.
Veříme, že akce bude příjemná, jak pro děti i dospělé, kteří na Yarmark zavítají, tak i pro vystupující umělce a konec konců také pro nás samotné, kteří akci připravujeme.
Více na www.yantar-music.cz/yarmark.htm.

Sdílet na...
Kam dál?

» Amfolkfest rozezní Pulčín poslední červencový víkend (Eva Endy Rohlenová)

» Plnotučný folk z Moravy (Denny Newman)

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

» 17. Pitkovický Folk (FOLKtime.cz)

» Disineyband + KaBáJa + Monty = fotorepo z Liberce (JIrka Esser)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib