gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

26.10.2011 Yarmark 2011 se blíží (Otakar Herák)    PDF Tisk Email
PR
Kapela Yantar pořádá v sobotu 5. listopadu v břeclavském Domě kultury Poštorná u příležitosti svých desátých narozenin mírně nekonvenční oslavu. Pohodové odpoledne a večer bude plné muziky a kultury pro děti i dospělé. Vedle vystoupení spřízněných hudebních skupin z Moravy i Slovenska se představí divadlo pro děti Řád červených nosů a populární místní taneční skupina Actiwity DC.
Vyvrcholením příjemného odpoledne a večera bude koncert pětinásobné Zlaté slavice Nadi Urbánkové v doprovodu Luboše Javůrka a jeho Bokomary. V rámci hudebního programu, kromě Nadi Urbánkové s Bokomarou a pořádající kapely Yantar, vystoupí písničkář Monty, tedy čerstvý držitel ceny Krtek z letošního festivalu Zahrada (největšího folkového festivalu u nás), dále téměř již legenda brněnské tramp-folkové hudební scény F.T. PRIM a také bratislavská folková skupina Mysami.
Koncert Yantaru na této akci bude mít nádech exkluzivity v tom směru, že jako host zazpívá několik písní i bývalá zpěvačka Veronika Oslzlá.
Dalším lákadlem bude určitě nevšední nabídka stánků v přísálí, které budou nabízet mimo jiného např. speciality z různých druhů sýra, gurmánské paštiky a jiné delikatesy, nekonvenční bio potraviny, netradiční ovocné čaje. Těšit se můžeme na nabídku včelaře, drátkované šperky, obrázky malované na kamenech, originální potištěná trika a jiný textil, ekologickou drogerii, nosítka a šátky na nošení dětí, moderní látkové pleny pro děti a podobně. Samozřejmostí bude možnost občerstvení na baru, který je umístěn v přísálí.
Vstupné je rozděleno na odpolední a večerní část programu. Program v čase 15 až 17:30 (tedy divadlo a tanec) bude pro všechny jen za symbolickou cenu 20Kč. Večerní část programu od 17:30 bude dostupná za celodenní vstupné v ceně 220Kč v předprodeji a 260Kč na místě. Vstupenky v předprodeji je možno zakoupit na několika místech: V Kině Koruna Břeclav, v Kavárně Kamilio v Břeclavi a v Hospůdce u Bada v Poštorné. Motivací pro koupi vstupenky v předprodeji bude fakt, že ke každé vstupence, zakoupené v předprodeji, obdrží kupující jako bonus zdarma naše poslední CD Yantar – Co se stalo.
Veříme, že akce bude příjemná, jak pro děti i dospělé, kteří na Yarmark zavítají, tak i pro vystupující umělce a konec konců také pro nás samotné, kteří akci připravujeme.
Více na www.yantar-music.cz/yarmark.htm.

Sdílet na...
Kam dál?

» Plnoleté Vítání jara v Nížkovicích (Vladimír Béďa Halm)

» Projděte se 2. Folkovou pasáží již tento víkend (FOLKtime.cz)

» Soutěž o CD Moje noci skupiny Yantar (FOLKtime.cz)

» Textová dílna Slávka Janouška i pro vás! (FOLKtime.cz)

» Amfolkfest rozezní Pulčín poslední červencový víkend (Eva Endy Rohlenová)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib