gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

06.12.2011 23. Bluegrass Minifestival v Lukách nad Jihlavou již tuto sobotu (Ralph Schut)    PDF Tisk Email
PR
V sobotu 10. prosince se v hostinci „U Kuřítků“ v Lukách nad Jihlavou uskuteční již 23. Bluegrass Minifestival. Výběr kapel tentokrát skalní fanoušky bluegrassu možná trochu zaskočí, nicméně ani oni se nemají čeho obávat. Zahrají totiž kapely The Rustic Robots, Cimpr Campr a skupina Holy Water, která přiletí z Holandska. Tyto kapely nepochybně osloví fanoušky dobré muziky nehledě na jejich žánrové zaměření.

23. Bluegrass Minifestival
23. Bluegrass Minifestival
Večer zahájí ve 20.00 hodin seskupení mnoha tváří s názvem The Rustic Robots, které Vás příjemně naladí akustickou americkou country. Představí se Vám Ralph Schut (zpěv, kytara), Radek Vaňkát (zpěv, dobro), Zdeněk Roh (zpěv, banjo) a Christopher Schut (kontrabas). Jakou image a choreografii zvolí na předvánoční večírek je zatím tajemstvím.

Mimořádné instrumentální výkony předvede trio „zakuklených výtržníků“ Cimpr Campr. Autorské skladby spojující prvky rocku, folku a jazzu Vám představí Petr Vošta (banjo, zpěv), Radek Hlávka (baskytara, zpěv) a Robert Vítek (bicí, zpěv). V současné době intenzivně pracují na své první dlouhohrající desce, jsou tedy ve skvělé formě a v Lukách se pochlubí několika novými skladbami.

V závěru bude pódium patřit holandské skupině Holy Water. Skupina jezdí do České republiky ráda a tudíž pravidelně. V Lukách vystupuje sice poprvé, ale na Jihlavsku už stihla představit svoji letošní novinku, jejich druhé CD s názvem Hurricane. Nahrávka obsahuje autorské skladby zahrané v nejlepší tradici řemesla a podávané se značnou dávku humoru. Talentovaný zpěvák Barry van der Zijden, Chris Schut (zpěv, el. kytara) a Dave Mac Gillavry (zpěv, kontrabats) předvedou, jak se hraje a žije Rock ‘n Roll. Jejich energický výkon Vás nenechá klidně sedět!

23. Bluegrass Minifestival se koná v sobotu 10. prosince v hostinci U Kuřítků v Lukách nad Jihlavou. Začátek je ve 20.00 hodin a vstupné činí 100Kč. Lístky je možno rezervovat na telefonním čísle 605 433 194.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib