gototop
07.11.2012 Listopadová tour projektu SPOLU (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Listopadová tour: 15. PRAHA (Bluessklep) 16. BRNO (Leitnerka) 17. SLATIŇANY (festival Slatiňanský vrabčák)
Takřka po roce se vrací do Čech a na Moravu nejen hudební projekt SPOLU. Neopakovatelná vystoupení písničkářů, kteří SPOLU písničkaří v dramaturgii Arnošta F. (poslední dobou více vnímaného jako baviče), je postaveno na hudební preciznosti frontmena Žambochů a nespoutané energii písničkáře Montyho.  Každé vystoupení je plné zdánlivých nahodilostí a inprovizace. Výjimečnost vystoupení je podtržena faktem, že jej nemůžete shlédnout na žádném videozáznamu. Zažít atmosféru můžete jen jako návštěvník koncertu, nebo vytušit z fotografií.  

Listopadová tour
Listopadová tour
Listopadové turné je navíc ve dvou městech ( Praha + Brno) obohaceno o exkluzivního hosta:  Gabriela Vermelho

O VYSTUPUJÍCÍCH:
Jan ŽAMBOCH - jeden z nejpopulárnější a nejúspěšnějších písničkářů mladé generace. Frontman úspěšné kapely ŽAMBOŠI, která má za sebou několik prestižních ocenění, např. cenu akademie populární hudby ANDĚL za rok 2006 a rok 2009.
Arnošt FRAUENBERG - písničkář a bavič, který je již několik let stálicí folkových, či multižánrových festivalů. V letech 2009 - 2010 exceloval jako bavič v televizním pořadu HBO "Na stojáka".  Arnošta mohli posluchači rovněž uzřít po boku Vlasty Redla.
MONTY - nejmladší z trojice SPOLU. Písničkář, který v minulosti levitoval v různorodých hudebních stylech. Od roku 2008 se vydal na sólovou dráhu jako písničkář. Monty zaznamenal velmi úspěšný rok 2010, ve kterém se účastnil Porty a Zahrady a velmi upoutal svými písněmi a svérázností. Od té doby jeho hvězda jde neustále nahoru.

O HOSTU:
Gabriela Vermelho je neběžnou osobností naší hudební a divadelní scény. Je současně zpěvačkou, houslistkou, violistkou, hráčkou na kvinton,skladatelkou a herečkou, působí v oblasti klasické hudby, muzikálu, jazzu a rockové alternativy. Je členkou Talichova komorního orchestru, primariem kvarteta Gadrew Way, sólově vystupovala se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, Orchestrem Berg, Orchestrem Pavla Haase a Orchestrem Gustava Broma, spolupracovala s Kaprálová Quartetem, skupinou Čechomor atd. Hraje, zpívá a tvoří v kapelách Maraca a Zimbova, vystupuje společně s Epoque Quartetem a Petrem Wajsarem ve sdružení EWave.
Skládá scénickou hudbu - baletní představení Nikdy nekončící příběh - liberecké Divadlo F. X. Šaldy (2011), taneční horror Jessie a Morgiana - Malostranská beseda Praha (2010), inscenace Ondina ve Středočeském divadle Kladno (2008),  je autorkou hudebního doprovodu k dokumentárnímu snímku ČT Uloupené mateřství (2009). Pro taneční seskupení ME-SA napsala a interpretovala hudební složku v představení Echoes (2009). Napsala a interpretovala hudbu k představení Havran skupiny Veselé skoky (2008). Ve Švandově divadle v červnu roku 2011 bylo uvedeno představení Hyde Park s její hudbou, kterou také interpretovala. V květnu roku 2012 vytvořila pro toto divadlo hudbu k představení Mlč Jobe, mlč.
Za roli čarodějky Evy v Baladě pro banditu (divadlo Husa na provázku) získala v roce 2005 cenu Alfreda Radoka pro Talent roku.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Mrca  - v Praze posledních 10 lístků!!!   |195.113.244.xxx |07.11.2012 15:32:51
No konečně zase SPOLU spolu!
chahua  - north face jackets clearance   |Registered |08.11.2012 09:24:20
Currently your stretch of land element has your strengths north face jackets clearance involving few. 1 for the eagles overcom this thought process trick common Yan civilization, can easily breakcheap north face jackets for men by way of this action, 2 may be the half a dozen into the F concept cheap north face jackets for women separate low cost karen millen outfits, a few grams belonging to the absence belonging to the blade.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib