gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.11.2012 Listopadová tour projektu SPOLU (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR
Listopadová tour: 15. PRAHA (Bluessklep) 16. BRNO (Leitnerka) 17. SLATIŇANY (festival Slatiňanský vrabčák)
Takřka po roce se vrací do Čech a na Moravu nejen hudební projekt SPOLU. Neopakovatelná vystoupení písničkářů, kteří SPOLU písničkaří v dramaturgii Arnošta F. (poslední dobou více vnímaného jako baviče), je postaveno na hudební preciznosti frontmena Žambochů a nespoutané energii písničkáře Montyho.  Každé vystoupení je plné zdánlivých nahodilostí a inprovizace. Výjimečnost vystoupení je podtržena faktem, že jej nemůžete shlédnout na žádném videozáznamu. Zažít atmosféru můžete jen jako návštěvník koncertu, nebo vytušit z fotografií.  

Listopadová tour
Listopadová tour
Listopadové turné je navíc ve dvou městech ( Praha + Brno) obohaceno o exkluzivního hosta:  Gabriela Vermelho

O VYSTUPUJÍCÍCH:
Jan ŽAMBOCH - jeden z nejpopulárnější a nejúspěšnějších písničkářů mladé generace. Frontman úspěšné kapely ŽAMBOŠI, která má za sebou několik prestižních ocenění, např. cenu akademie populární hudby ANDĚL za rok 2006 a rok 2009.
Arnošt FRAUENBERG - písničkář a bavič, který je již několik let stálicí folkových, či multižánrových festivalů. V letech 2009 - 2010 exceloval jako bavič v televizním pořadu HBO "Na stojáka".  Arnošta mohli posluchači rovněž uzřít po boku Vlasty Redla.
MONTY - nejmladší z trojice SPOLU. Písničkář, který v minulosti levitoval v různorodých hudebních stylech. Od roku 2008 se vydal na sólovou dráhu jako písničkář. Monty zaznamenal velmi úspěšný rok 2010, ve kterém se účastnil Porty a Zahrady a velmi upoutal svými písněmi a svérázností. Od té doby jeho hvězda jde neustále nahoru.

O HOSTU:
Gabriela Vermelho je neběžnou osobností naší hudební a divadelní scény. Je současně zpěvačkou, houslistkou, violistkou, hráčkou na kvinton,skladatelkou a herečkou, působí v oblasti klasické hudby, muzikálu, jazzu a rockové alternativy. Je členkou Talichova komorního orchestru, primariem kvarteta Gadrew Way, sólově vystupovala se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, Orchestrem Berg, Orchestrem Pavla Haase a Orchestrem Gustava Broma, spolupracovala s Kaprálová Quartetem, skupinou Čechomor atd. Hraje, zpívá a tvoří v kapelách Maraca a Zimbova, vystupuje společně s Epoque Quartetem a Petrem Wajsarem ve sdružení EWave.
Skládá scénickou hudbu - baletní představení Nikdy nekončící příběh - liberecké Divadlo F. X. Šaldy (2011), taneční horror Jessie a Morgiana - Malostranská beseda Praha (2010), inscenace Ondina ve Středočeském divadle Kladno (2008),  je autorkou hudebního doprovodu k dokumentárnímu snímku ČT Uloupené mateřství (2009). Pro taneční seskupení ME-SA napsala a interpretovala hudební složku v představení Echoes (2009). Napsala a interpretovala hudbu k představení Havran skupiny Veselé skoky (2008). Ve Švandově divadle v červnu roku 2011 bylo uvedeno představení Hyde Park s její hudbou, kterou také interpretovala. V květnu roku 2012 vytvořila pro toto divadlo hudbu k představení Mlč Jobe, mlč.
Za roli čarodějky Evy v Baladě pro banditu (divadlo Husa na provázku) získala v roce 2005 cenu Alfreda Radoka pro Talent roku.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Mrca  - v Praze posledních 10 lístků!!!   |195.113.244.xxx |07.11.2012 15:32:51
No konečně zase SPOLU spolu!
chahua  - north face jackets clearance   |Registered |08.11.2012 09:24:20
Currently your stretch of land element has your strengths north face jackets clearance involving few. 1 for the eagles overcom this thought process trick common Yan civilization, can easily breakcheap north face jackets for men by way of this action, 2 may be the half a dozen into the F concept cheap north face jackets for women separate low cost karen millen outfits, a few grams belonging to the absence belonging to the blade.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib