gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.04.2014 V pátek 3. HN Jam s Radkem „Píďou“ Bartošem a skupinou Passage (Klokan)    PDF Tisk Email
PR
Zveme vás na 3. HN Jam, který proběhne už tento pátek 25. dubna od 19:00 v břevnovské Restauraci Na Hrádku. Kromě našeho pořádajícího Hlubokého nedorozumění se můžete opět těšit na další účinkující. Tentokrát bude hlavním pojítkem večera projekt Folk žije!
Všichni jsme se totiž loni setkali na společném CD tohoto projektu. Prvním hostem je skupina Passage. Ta právě prochází personálním zeštíhlením, a tak ji Na Hrádku budete moci vidět jako jedni z prvních v novém čistě pánském triu. Melodický folk Passage však zůstane beze změny. Je zajímavé, že na HN Jamu a dříve Pitkovickém Folku vystupuje Passage již potřetí, ale vždy to bylo v jiném obsazení.
Druhým hostem je pardubický písničkář Radek „Píďa“ Bartoš. V minulosti jste ho mohli vidět a slyšet v rámci skupin Marien a později Pidilidi. Jeho písničkářská vystoupení jsou vzácná, a tak jsme rádi, že přijal pozvání na HN Jam.  Ve svých písních zhudebňuje převážně vlastní emoční stavy s důrazem na lásku a smutek. Rád používá abstrakci, synonyma a nedokončené věty a nechává tak posluchačům dostatek prostoru na vlastní imaginaci.
Po skončení všech vystoupení lze tradičně očekávat pokoncertní jam session, který se obvykle protáhne přes půlnoc. Vstupné na celou akci je dobrovolné.
Pro věrné diváky ještě jednou upozorňujeme, že se akce tentokrát koná už v pátek. Jarní víkendy totiž lákají víc než do sálů spíš někam ven, a tak jsme se rozhodli tentokrát opustit jindy obvyklou koncertní sobotu.
Na místo se dopravíte buďto autem nebo pražskou MHD. Adresa restaurace je Šlikova 402/15, Praha 6. Nejbližší stanicí MHD je Marjánka, kam se dostanete tramvají 22 nebo 25. Chcete-li dát vědět o akci i svým známým, budeme rádi. Můžete k tomu použít i odkaz na Facebook.
V pátek 25. fubna se na vás těší
Hluboké nedorozumění a všichni jeho hosté
http://hlubokenedorozumeni.cz
3. HN jam
3. HN jam

Sdílet na...
Kam dál?

» Zveme na křest CD Namaluj (Hluboké nedorozumění)

» Sobota plná překvapení (Tomáš Pohl)

» Poslední pětka za rok 2019 (Miloš Keller)

» Navlhlí Krtci na Kapličce (Belmondo)

» Pernštejnská fortuna – pestrá, slunečná a nezapomenutelná (Jana Štěpánková)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib