gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

25.04.2019 Večery S: Shivers, Šrája, Hashtag (Jaroslav Hnízdil)    PDF Tisk Email
PR
Finální čtvrtý jarní koncert Večerů S 2019
Devět účinkujících tří koncertů "jarní" série Večerů S 2019 doplní další tři. A s nimi je tu finální čtvrtý jarní koncert Večerů S koncerty v Divadle U Kapličky 2019, který začíná v pátek 26. dubna 2019 od 19,00 hodin.
Převážně strakonická kapela Shivers mísí folk, rock, keltské názvuky, hudbu irskou, bretaňskou i world music a která získala i prestižní cenu Krtek na festivalu Zahrada. V současné době to všechno zvládá v pětičlenném obsazení Barbora a Štefan SchwarcoviSuffer, Slut!pornmobile, Julie Vlčková, Martin Dráb a Michal Němec, kdy Barbora a Julie jsou vnučkami Josefa Režného, známého zakladatele Mezinárodního dudáckého festivalu ve Strakonicích.
 
Večery s v dubnu
Večery s v dubnu
Šrája
 jako písničkář je šestým rokem k nalezení v kavárnách, sálcích malých klubů, na ulicích nebo festivalech. Hudebně se tento interpret pohybuje na tenké hranici mezi Bratry Nedvědy a Sex Pistols, jeho vystoupení přitom často od klasického koncertu nečekaně zamíří k taneční hodině pro věčné začátečníky, muzikologické přednášce s přesahy do moderní lingvistiky a nebo ke stand up comedy.
 
Skupina Hashtag vznikla v roce 2015 na krumlovské Dětské Portě nejprve jako dívčí kapela, později už jako soubor mladých nadšených hudebníků Petra Tvarohová, Adéla Tomášková, Audrey Belcher, Tina Matějčková a Martin Šubrt. Bohaté nástrojové obsazení (zpěvy, kytary, housle, klavír, baskytara, cajon) a muzikantské nadšení jim otevřelo cestu na nejeden hudební festival, jako jsou Folkový kvítek či Mohelnický dostavník.
 
Je pro Vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S budou pokračovat podzimní sérií v pátek 20. září 2019 opět od 19,00. Můžete se těšit na velmi zajímavý večer, při kterém dojde ke křtu nového CD významné folkové legendy.
Za Večery S na viděnou!

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib