gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

16.06.2004 (Skoro) vše, co jste chteli vedet o ZAHRADE 2004 (Šaolín)    PDF Tisk Email
Soutěže

Tak si představte, že festival Zahrada se letos koná již popatnácté. Že to není žádné velké číslo? Tak si zkuste vzpomenout, co jste touhle dobou přesně před patnácti lety dělali, a uvidíte! A mezi tím, co budete zpytovat svědomí, můžete se ponořit do základních informací, které by vám letos určitě neměly uniknout, pokud se do Náměště na Hané chcete vydat. A vlastně můžou pomoci i vám, kteří stále ještě váháte, zda vyrazit do Náměště či na Bělehrad, promiňte - na Velehrad, a nebo do úplně jiných končin, třeba k babičce do Melbourne?

Především vězte, že Cyrek, Méťa a Janek letos připadli na pondělí a úterý pátého a šestého července, a tak tradičně čtyřdenní festival tentokrát začíná v pátek (Čechomorem na Amfíku) a končí v noci z pondělí na úterý, takže nám vybyde ještě jeden celý volný den na cestu domů, případně za dalšími letními atrakcemi.

Jak už jsem prozradil, Zahradu odstartuje v pátek v 19 hodin oficiálně koncert na Amfíku, kde předskočí Happy To Meet a

foto: Vítek Školník Urban ©

I letos se bude soutěžit o tyto hmyzožravce

foto: Vít Školník Urban ©

askočí nás (doufám, že příjemně) již zmíněný Čechomor. Dobrá zpráva tentokráte je, že permanentky, které vždy v minulosti platily až od druhého festivalového dne, už letos na páteční koncert platí, a tak si za ušetřené peníze můžete pořídit třeba nové divadelní kukátko, protože se očekává, že už v pátek bude v hledišti pěkný nával. Mimo jiné také proto, že Čechomor letos na žádném jiném festivalu nevystoupí, a taky na Moravě už prý pěkně dlóóóuho nebyl.

Tradiční doprovodné "předkoncerty" Zahrady už ale začínají ve čtvrtek - to se bude hrát v Drahanovicích a ve Šternberku (program vám ještě upřesníme) - a v pátek odpoledne na olomouckém náměstí přímo pod starobylým Orlojem.

Přesný program všech šesti zahradních scén budete moci na stránkách FOLKtimu najít už koncem tohoto týdne (zorientovat, kde která scéna leží, se můžete i podle naší mapky), zatím vám předkládáme téměř úplný (změny jsou samozřejmě vyhrazeny) seznam účinkujících na jednotlivé dny. Pokud byste už nyní nemohli vydržet a plánovali dopravu do Náměště a zpět, pak vězte, že programy na jednotlivých scénách začínají většinou v 11 hodin a končí něco po půlnoci na hlavní scéně Amfík.

I dále je všechno při starém - tábořit se dá na louce nad Amfíkem a za Kapličkou (táborné je v ceně permanentky), kyvadlovky mezi Náměští a Olomoucí samozřejmě budou jezdit před a po koncerty sem a tam.

A pozor! V případě příznivého počasí se rozhodla CK FOLK & COUNTRY uspořádat pravidelné kyvadlové výlety k nedalekému jezeru. To je príma, ne? A to ještě nevíte, že pokud patříte mezi fotbalové maniaky, je pro vás i v Náměšti připraveno příhodné místo, kde budete moci eventuélně shlédnout ty nejdůležitější zápasy z Eura 2004.

Pokud vás následující výčet více než 160. účinkujících nadchne natolik, že pocítíte nutkavou touhu vlastnit permanentku, najdete pod seznamem umělců ještě informace o cenách a místech předprodejů.

Účinkující na zahradě 2004:

Pátek 2.července
BEZEFŠEHO * BODLO * ČECHOMOR * FALEŠNÁ KARTA * HAPPY TO MEET * PUPKÁČI * ŠANTRÉ  * JIŘÍ WILSON NĚMEC * a další

Sobota 3. července
BANJO GANG * BERUŠKY * BEZEFŠEHO * BG BAZAR * BLUEGATE * BLUES ANGELS * BOB A BOBCI * BODLO * BOKOMARA * IRENA BUDWEISEROVÁ * BŮHVÍ * COP * CZALDY-WALDY QUARTET * DESSERT * DRIVE * ROBERT KŘESŤAN A DRUHÁ TRÁVA * DRUHÝ DYCH (SR) * FALEŠNÁ KARTA * FREEGRASS * GRASSCOCKTAIL * GRUPA FURMANA - PL * JAMES HARRIES A LUCIE REDLOVÁ * EVA HENYCHOVÁ * HONZÍKOVA CESTA * HRADIŠŤAN * HRDZA * HROMOSVOD * JAMEKI * JUMPING DRUMS A SBOR * KAJKERY * KARPATSKÉ HORKÉ (SR) * SLÁVEK KLECANDR * TOMÁŠ KOČKO A ORCHESTR * LÍSTEK * MARKÉTA A LAZAROVÉ * JAROSLAV MATĚJŮ * PAVLA MILCOVÁ A PETER BINDER * MODRÁ KREF * MORGANA * MOŠNY * NA CHVÍLI MOTÝLI * JAN NEDVĚD A PŘÍBUZNÍ * NOVÝ ROWNÁK (SR) * OZVĚNA * PĚTNÍK * PUPKÁČI * RADOŠOV * SAMO SEBOU * SEMTEX * SESTRY STEINOVY * SHIVERS * * STRAŠLIVÁ PODÍVANÁ * ŠANTRÉ * TEMPO DI VLAK * TOMAN A LESNÍ PANNA * PETR VÁŠA A TY SYČÁCI * KAREL VEPŘEK * VLTAVÍN * ŽAMBOŠI * JIŘÍ MORAVSKÝ BRABEC * JAN DOBIÁŠ * RADEK HAVEL * TOMÁŠ HRUBÝ * JOSEF MLOK GRIM * VLADIMÍR ŠAOLIN KONOPAS * MÍŠA LEICHT * MIREK OŠANEC * KAREL PROKEŠ * a další

Neděle 4. července
BERUŠKY * BEZEFŠEHO * BLUES ANGELS * BOB A BOBCI * PAVEL BOBEK A LÍDA NOPOVÁ * BODLO * MAGDALENA BROŽKOVÁ * JAN BURIAN * CELTIC CROSS * CZALDY-WALDY QUARTET * DEVÍTKA *  DOMINO * DISNEYBAND * NESTÍHÁME * FLERET S JARMILOU ŠULÁKOVOU * ARNOŠT FRAUENBERG * HAPPY TO MEET * EVA HENYCHOVÁ * HONZÍKOVA CESTA * HOP TROP * HRDZA * JANTAR * JARRET * JAUVAJS * KAJKERY * KARPATSKÉ HORKÉ (SR) * SLÁVEK KLECANDR * KOŇABOJ *  ZÁDRUHA * MICHAL KNÉBL * MARCEL KŘÍŽ * JERONÝM LEŠNER * TOMÁŠ LINKA A HILLBILLY * LÍSTEK * MARIEN * MODRÁ KREF * MOŠNY * NEZMAŘI * NOVÝ ROWNÁK (SR) * OZVĚNA * PĚTNÍK * PONOŽKY PANA SEMTAMŤUKA * POUTA * PROKOP - ANDRŠT - HRUBÝ * PUPKÁČI *  PETR SEDLÁČEK * SEMTEX * SESTRY STEINOVY * SHIVERS * MILAN SOVA * STRAŠLIVÁ PODÍVANÁ * PEPA STREICHL * ŠANTRÉ * TALIESYN * TEMPO DI VLAK * TEREZA TERČOVÁ * JIŘÍ A ZDENA TICHOTOVI *  T'n'T * MARTINA TRCHOVÁ * JAROSLAV URBÁNEK * VLTAVÍN * DAVID VYSLOUŽIL * ZDARR * ŽAMBOŠI * JIŘÍ MORAVSKÝ BRABEC * TOMÁŠ HRUBÝ * JOSEF MLOK GRIM * MÍŠA LEICHT * JERONÝM LEŠNER * MIREK OŠANEC * a další

Pondělí 5. července
BENEDIKTA * BERUŠKY * IVA BITTOVÁ A VLADIMÍR VÁCLAVEK * BLUESBERRY * BOKOMARA * BŮHVÍ * DISNEYBAND * NESTÍHÁME *  DUO T'n'T * COP * ARNOŠT FRAUENBERG *  GINEVRA * HAPPY TO MEET * JABLKOŇ * MICHAL KNÉBL * KOŇABOJ * MARCEL KŘÍŽ * ZÁDRUHA * LEKRA * NA CHVÍLI MOTÝLI * NEŘEŽ * OSKAR PETR & FABRIKA AKUSTIKA * PONOŽKY PANA SEMTAMŤUKA * POUTNÍCI * VLASTA REDL & ŠANY * PETR SEDLÁČEK * SESTRY STEINOVY *  JIŘÍ SMRŽ * MILAN SOVA *  STONEHENGE - PL * PEPA STREICHL * TALIESYN * TAURUS * TEREZA TERČOVÁ * TOMAN A LESNÍ PANNA * MARTINA TRCHOVÁ * JAROSLAV URBÁNEK * DAVID VYSLOUŽIL * ŽAMBOŠI * VÍTĚZ BRÁNY * VÍTĚZ PORTY * VÍTĚZ TRAMPSKÉ PORTY * ALENA VÍTOVÁ * ZDARR *  ŽALMAN A SPOL. * ŽAMBOŠI * vítězové Zahrady 2004 * JIŘÍ MORAVSKÝ BRABEC * JAN BURIAN * DOBIÁŠ JAN * TOMÁŠ HRUBÝ * MÍŠA LEICHT * MIREK OŠANEC * a další

Předprodej a vstupenky

Vstupenka

předprodej/na místě

pátek                                   

270/300

sobota/neděle/pondělí

270/340

třídenní permanentka (3.-5.7.)

550/650

čtyřdenní permanentka (2.-5.7)

650/750

Vstupenka pro děti do 130 cm výšky

1 Kč (pouze na místě)

 

 

 

 

Vstupenky pro invalidy stojí přibližně polovinu uvedených cen (prodej pouze na místě).

Předprodej vstupenek: sítě TicketArt, Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Vstupenky.cz a  další předprodeje po celé republice. Vstupenky můžete také získat přímo u pořadatele.

Při objednávce deseti a více vstupenek do 18.6. dostanete desetiprocentní slevu.  Více o tom na http://www.folkcountry.cz/.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib