gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

28.11.2016 35 let Sekvoje - Mlejn plnej trampských písniček! (Karel Vidimský - Cimbura)    PDF Tisk Email
Výročí

Současná sestava Sekvoje: Emil Pinďa Makal, Olda Dolejš a Pavel Hurt
Současná sestava Sekvoje: Emil Pinďa Makal, Olda Dolejš a Pavel Hurt
foto: Lenka Živná
Měli ještě před vojnou Olda Dolejš a Pavel Hurt, když se domluvili, že až se z ní vrátí, založí spolu trampské hudební duo. Dva roky uplynuly, chlapci se v září 1981 vrátili a duo Sekvoj bylo na světě. Netrvalo dlouho a přidala se zpěvačka Hanka Řeháčková a hle, byla tu kapela téhož jména.

Je to už pětatřicet let a je na co vzpomínat. A na výročním koncertě Sekvoje 3. prosince 2016 v pražském Mlejně se určitě bude vzpomínat hodně...

Sekvoj 35 let
Sekvoj 35 let
Během těch let prošli kapelou jako řádní členové tři chlapci, z nichž o jednom všichni víme, že ho už nikdy neuvidíme, a pět děvčat, která by naopak měla ve Mlejně se Sekvojí vystoupit. Dnes tříčlenná kapela se totiž vedle současného obsazení (Olda, Pavel a Emil Pinďa Makal) představí i v několika retro sestavách a uvítá na scéně hosty. Hudební předchůdce skupiny budou reprezentovat bardové Béďa Šedifka Röhrich a Vojta Kiďák Tomáško, za následovníky pak Sekvoji povinšují trampské kapely Lístek a Větrno.

Bohatý program výročního koncertu zahájí úvodním slovem moderátor Milan Belmondo Plch, aby se všechno stihlo, již v 18 hodin. Vedle nastíněného bohatého programu se totiž počítá i s jam sessionem, v němž se dostanou ke slovu i nástroje a hlasy diváků, kteří budou mít chuť se Sekvojí, při jednorázovém značkovém pivu Sekvoj slavit o něco déle.

Vstupenky si můžete zajistit již teď na www.mlejn.cz/2-program.html?m=12&r=2016.

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Belmondo   |193.85.217.xxx |28.11.2016 17:17:20
Jen doplňuji důležitou informaci. K 35 letům Sekvoje uvařil Staňkův rukodělný pivovárek dva druhy piva, které budou na místě na čepu - jeden ležák plzeňského typu a jeden ALE.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib