gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

02.10.2023 ,,Je to splněný sen, který jsem ani nevěděl, že mám.” (František Zeman)    PDF Tisk Email
Zajímavosti
Poděkoval František Zeman příznivcům na svém koncertě k oslavě jeho 50. narozenin.

Iva Pazderková a František Zeman
Iva Pazderková a František Zeman
Interpret František Zeman, který proráží se svým prvním albem Otevřená srdce, uspořádal při příležitosti oslavy svých 50. narozenin koncert v pátek 23. září v Malostranské besedě. Na koncertě nechyběla Iva Pazderková, která toto album pokřtila již na jaře. Pozvaní se dočkali odehrání kompletního alba včetně nejúspěšnější písně ze stejnojmeného alba Otevřená srdce, která aktuálně na YouTube přesáhla 350 000 shlédnutí. Kromě již vydaných písní z alba zaznělo také několik nových, na kterých kapela intenzivně pracuje, opět pod produkcí Dalibora Cidlinského ml., ve spolupráci se známými českými hudebníky jako je kytarista Josef Štěpánek, Jan Cidlinský nebo Michal Walter. Celou kapelu doplňovali tentorkát i back vokalisté, což přispělo k příjemné atmosféře v Malostranské besedě.

Nechybělo ani obohacení programu o stand-up vystoupení Ivy Pazderkové doplněné na závěr živým jukeboxem Vaškem Tobrmanem. Ta si stejně jako při křtu alba též zazpívala a společně s koncertem Františka Zemana tak dotvořila jedinečně pohodovou atmosféru celého večera.

 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib