gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

29.01.2015 XXIV. Republikové finále Dětské Porty (Džexna)    PDF Tisk Email
Aktuality

V pátek a v sobotu 30. - 31. ledna 2015 se uskuteční v pražském Divadle Za plotem XXIV. Republikové finále Dětské Porty. Soutěž mladých talentovaných interpretů a autorů bude v pátek provázet mluveným slovem moderátor Country radia Miloš Keller, v sobotu moderátor, muzikant Tomáš Dvořák. Jako hlavní hosté RF 2015 vystoupí v sobotu 31.ledna plzeňský Cop a František Nedvěd s kapelou Tiebreak. Porota republikového finále 2015 bude mít následující složení: Václav Koblenc, novinář, kytarista, zpěvák, kapelník kapely Bonsai č.3, Pavel Rada, hudební dramaturg Rádia Folk, Jan Řepka, písničkář, pořadatel akce Open Mic Potrvá, Jana Džexna Tippmanová, redaktorka serveru FOLKtime.cz a Brigita Kytka Vidimská, spolupořadatelka soutěže Notování.
Děti do 18 let mají vstup zdarma. Samostatné vstupenky na dvojkoncert hostů stojí 80 Kč a budou k dostání v pátek a v sobotu přímo v divadle.  Cena vstupenky pro dospělé návštěvníky celodenního programu je 50 Kč a platí i na večerní dvojkoncert.
Více informací na www.detskaporta.cz


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib