gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

25.05.2017 FolKaliště 2017 je za dveřmi (Pavel Novák)    PDF Tisk Email
Festivaly
Dopoledni scéna Folkaliště 2016
Dopoledni scéna Folkaliště 2016
Už sedmý ročník festivalu FolKaliště je skoro za dveřmi. První červnový víkend 2. - 3. června 2017 se opět setkáme v malebném areálu Slunečného údolí Chalupy na Bělici v obci Kaliště u Humpolce. Za uplynulých šest ročníků si festival vybudoval dobré renomé a jeho obliba rok od roku stoupá. Je to znát nejen na přibývajícím počtu návštěvníků, ale i na zájmu kapel si u nás na festivalu zahrát. Překrásný přírodní areál opět rozzáří Amateur homemade teen sex with creampie & cum farting!!pornmobiletóny folkové a country hudby, pohodová nálada a krásné počasí.
Páteční program začíná v 17:30 a vystoupí postupně skupiny WIld West, Z hecu, Lážo Plážo, Kofe a Vlna, Stráníci, Žamboši a skupina Taxmeni.
FolKaliště 2017
FolKaliště 2017
V sobotní dopolední scéně se představí kromě vybraného soutěžícího z festivalu Folkový kvítek taky vítězové konkurzu FolKoliště skupiny Kdoví, Bounty, Potokap, dále René Tesák Matlášek a jako host vystoupí Jeroným Lešner.
V hlavním programu od 14:00 vystoupí Disneyband, Hluboké nedorozuměníŠvédova trojka, Falešná karta, Bonsai č.3, Sluníčko, Roháči z Lokte, Vojta Kiďák Tomáško oslaví 70. narozeniny a večer zakončí skupina Devítka a skupina Neřež. Těšit se můžete i na moderátory, v pátek to bude Míra Ošanec a v sobotu nezapomenutelní Jindřiška a Honza Brožovi. Po oba večery bude po ukončení oficiálního programu připraven táborák, kde se bude hrát a zpívat do brzkých ranních hodin.
Nezmaři na FolKališti 2016
Nezmaři na FolKališti 2016
Kromě muziky je připravena spousta doprovodného programu jako již oblíbené loutkové divadlo pro děti, lanová dráha ve větvích stromů apod. O Vaše žaludky bude taky bohatě postaráno nezapomenutelnou domácí kuchyní s přívětivými cenami.
Neváhejte a přijeďte s námi prožít nádherný víkend plný kamarádů, muziky a dobré pohody. Na vaši návštěvu se těší nejen všichni účinkující, ale taky parta nadšených pořadatelů ve žlutých tričkách.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib