gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

31.05.2005 Benefice na Vyšehrade (Cimbura)    PDF Tisk Email
Reportáže

(tečka za II. ročníkem soutěže Notování pod Vyšehradem)

Naplánováno jsme měli od loňského podzimka, ale teprve teď je všechno definitivní a tak můžeme všechny čtenáře FOLKtimu, a jejich prostřednictvím vlastně i nečtenáře, pozvat na akci, kterou bychom rádi zavedli jako výroční součást Notování pod Vyšehradem:

Ve čtvrtek 16. června 2005 od 19 hodin se koná benefiční koncert pro děti z Jedličkova ústavu nazvaný Notování na Vyšehradě, ve kterém vystoupí zakladatelka výšejmenované hudební soutěže, skupina Sekvoj spolu s vítězkou právě ukončeného II. ročníku soutěže, písničkářkou Terezou Terčovou a jejím hostem Danem Švecem. Celková délka programu bude 90 minut, aby nebyl narušen denní režim dětí. Koncert je přístupný veřejnosti. Koná se v Domově dětí a mládeže Jedličkova ústavu v ulici Na Topolce č.1 v Praze 4. Vyběhnete-li Podolskými schody, je budova nalevo proti vám. Trochu déle, než od Podolské vodárny (tram. 3,17,21) trvá procházka od stanice metra C Vyšehrad. V obou případech je dobré mít u sebe plán Prahy!

Vaší účastí budou potěšeni nejen vystupující, ale i děti: výtěžek představení - dobrovolné vstupné - bude na místě předán zástupcům Jedličkova ústavu.                                                                                                   


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib