gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

19.04.2024 Petr Kocman: Mr. Country a hosté v Top Hotelu Praha! (TZ)    PDF Tisk Email
Pozvánky
V pražském Top Hotelu se 7. června 2024 od 20.00 hodin uskuteční koncert Petra Kocmana s názvem Mr. Country a hosté. Fanoušci se mohou těšit na výběr toho nejlepšího z jeho bohatého repertoáru, včetně hitů jako jsou Crazy Man, Já to nejsem, Whisky plnej džbán, Růže z Jericha, Mříží vlasů tvých, Motorová pila, Láska je past, Home a mnoho dalších. Kromě oblíbených skladeb zazní i písně z nového alba Mr. Country, a některé z nich budou naživo představeny vůbec poprvé!
Mr. Country a hosté
Mr. Country a hosté
Koncert zpříjemní nejen doprovodná kapela PK Band, dlouholetých společníků Petra Kocmana, ale také vystoupení speciálních hostů. Mezi nimi bude stát na pódiu vynikající bluegrassová kapela Monogram, která společně s Petrem oblékne některé jeho písně do netradičního hudebního hávu, dodávající skladbám nový rozměr. Očekávat můžete také jedinečné duety, včetně emocemi nabité písně Nelámej nade mnou hůl, kterou Petr zazpívá s Denisou Markovou. Fanoušci se navíc mohou těšit na hity Bohouše Josefa ze skupiny Burma Jones, včetně slavné Samby v kapkách deště. Chybět nebude také bohaté občerstvení, které si mohou hosté dopřávat nejen v průběhu koncertu, ale již před jeho začátkem, protože prostory budou otevřeny již od 18.00.
„Jsem nadšený, že mohu svou hudbu sdílet se všemi v tak příjemném prostředí, jakým TOP HOTEL Praha bezesporu je. Koncert Mr. Country a hosté bude unikátní nejen díky premiéře skladeb z mého nového alba, ale také díky vystoupení s vynikajícími muzikanty a mými dlouholetými přáteli” říká Petr Kocman.
Tento koncert slibuje být jedinečným spojením country a dalších hudebních žánrů, nabízí tedy ideální příležitost pro všechny příznivce kvalitní hudby strávit večer plný vynikajících výkonů a nezapomenutelných hudebních zážitků.
O umělci:
Petr Kocman je velmi respektovaným jménem na české country scéně, na které profesionálně působí od svých 9let, tedy již téměř 40 let. Je nejen zpěvák, ale i hudebník, skladatel a producent. Jeho písně jsou známé pro svou schopnost oslovit široké publikum a přinášet nové perspektivy do žánru country hudby.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib