gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

26.05.2009 Desetiletý Kolínský ostrov (Honza Roth)    PDF Tisk Email
PR

Folk, bluegrass a country festival Kolínský ostrov letos slaví kulaté jubileum. Bude mu 10 let. A jak se na pořádného oslavence patří, bude se slavit tím nejlepším, čím se dá, a to dobrou muzikou.

Jako každý rok se festival uskuteční na Kmochově ostrově v Kolíně. V sobotu 6. června 2009 se začíná od 13.00 hod. a můžeme avizovat opravdové lahůdky. Pogratulovat přijede legendární Pavel Bobek, kterého doprovodí skupina Druhá tráva s Robertem Křesťanem. Pro folkové fajnšmekry je připravena lahůdka v podání skupiny Neřež, ve které se představí bývalí spoluhráči Zuzany Navarové ze skupiny Nerez, a to Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský. Pro bluegrassové fanoušky zahraje a zazpívá Petr Kůs se skupinou Fámy. Simon-Gurfunkelovské duo Nestíháme nenechá nikoho na pochybách, že v současnosti patří k naší písničkářské špičce. Domácí fanoušky jistě potěší kolínská formace Zavětrem a duo Tata Mia, flamenkové hudebně-taneční vystoupení TS Duende Kolín a dále skupina Wyrton a Grassroad s kolíňáky ve svém středu. Krom jiného se můžete těšit i na vystoupení skupin Jananas, Brzdaři, Flashback, Duo Jir-Ka, BezDobra a dalších.

Celou akci bude moderovat již několikrát osvědčený František Mifek z Českého rozhlasu. A protože se jedná o kulaté jubileum, nebudou chybět i nějaké ty novinky, např. posunutí začátku festivalu na 13.00 hod., soutěž o ceny, občerstvení, různé stánky, atd. Podrobnější informace (včetně programu festivalu) najdete na stránkách. Nezapomeňte si tedy napsat do diářů 6. června 2009 - Kolínský ostrov, jste všichni srdečně zváni!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib